#13 Alex Telles

Yıllar sonra aradığımız sol bek...Müthiş bir potansiyeli var.Her maç elinden geleni yapıyor.Kanımca değişilmez isimlerden biri olacak bu takımda.Başarılarının devamını dilerim genç aslan...

553955_10152337295012160_832014287_n.jpg

Bende hep böyle düşünüyordum ama solda Telles, Bruma rakibin sağ kanadını maçın yıldızı yapabilir şöyle bir mantıklı düşününce.

İki tane dinamik adam bence sol taraf defansif açıdan da sağlam.Telles'in savunması fena değil, Bruma ise savunmaya yardım eden modern bir kanat.Aydın gibi değil.

Telles, Bruma, Sneijder üçlüsü ne harikalar yaratabilirler la..

[attachment=8562:uploadfromtaptalk1394648679100.jpg]

6 yabancı. Hem ekonomik açıdan da rahatlatır şu kadro

Transferde gelir gider tablosu artı 20

tapa tapa duuu

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1394648679100.webp
    uploadfromtaptalk1394648679100.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 292
Ceyhun'u 68'den 74 yaptılar bir de :D Yalnız son gelen güncellemeyle kaliteli bir takım olduk. Seasons'a girip bi oynadım Tottenham'dı galiba 4-0 yendim.

--------Nando

Eboue Semih Ched Balta

-----Melo Selçuk

---Izet Wesley Alex

---------Didi

yaptım, Telles'ten çok verim alamadım sanırım Burak'a yeniden forma şansı gelecek

Cuma günü bir daha dene aynen bu kadro ile ben daha maç kaybetmedim.

Hitab şekline dikkat et yarın oynayalım demiyorum 6 ay sonra

tapa tapa duuu

6 ay sonra ne degisir?

Sadece Semih, Koray, Veysel ve Melo'yla karsi takimi durduramazsin. Hem bu Melo'yu o kadar çok defans yaptirir ki orta sahada kimse oyunu kuramaz. Sneijder fazlasiyla ofansif bu türlü sistemde, ve Veysel hiç orta sahada basarili oldugunu birak orada oynayacagini görmedim.

Bare Yekta filan yazsaydin biraz anlamli olabilirdi.

6 ay sonra ne degisir?

Sadece Semih, Koray, Veysel ve Melo'yla karsi takimi durduramazsin. Hem bu Melo'yu o kadar çok defans yaptirir ki orta sahada kimse oyunu kuramaz orta sahada. Sneijder fazlasiyla ofansif bu türlü sistemde, ve Veysel hiç orta sahada basarili oldugunu birak orada oynayacagini görmedim.

Bare Yekta filan yazsaydin biraz anlamli olabilirdi.

Ya tamam sadece bir fikirdi.11gün kaldı zaten depresyondayım

tapa tapa duuu

Alex Telles varsa sorun yok.Önümüzdeki 5 seneyi garanti altına aldık.Diyorum ki seneye Bruma önde Telles arkada oynarsa rakiplerin vay hline :)

Daha adama doyamadan, nihayet bir solbekimizin olduğunun tadını çıkaramadan satmak da ne demek oluyor.Bruma ile Tellesi iyi kullanabiliriz. 10 sene gibi uzun bir süre hizmet edebilme ihtimalleri çok yüksek.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt