Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.526
- 408
- 1.878
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alex'in aslında Dünya Kupasında olması lazım.Brezilya'nın Marcelo'dan başka sol bek alternatifi varmı.?
Bende hep böyle düşünüyordum ama solda Telles, Bruma rakibin sağ kanadını maçın yıldızı yapabilir şöyle bir mantıklı düşününce.
Ceyhun'u 68'den 74 yaptılar bir deYalnız son gelen güncellemeyle kaliteli bir takım olduk. Seasons'a girip bi oynadım Tottenham'dı galiba 4-0 yendim.
--------Nando
Eboue Semih Ched Balta
-----Melo Selçuk
---Izet Wesley Alex
---------Didi
yaptım, Telles'ten çok verim alamadım sanırım Burak'a yeniden forma şansı gelecek
Ekli dosyayı görüntüle 12446
6 yabancı. Hem ekonomik açıdan da rahatlatır şu kadro
Transferde gelir gider tablosu artı 20
tapa tapa duuu
Bu kadro her maçta 4 yer en az.
Veysel orta sahada nasil oynayacagini bile bilmiyoruz, Hajrovic pek defans yapan biriside degil.
Katılmıyorum. Sadece veyselde haklısın. Ancak dünya artık bu sistemleri oynuyor
tapa tapa duuu
Ne zaman ve kim bu sistemle oynuyor?
Sen Semih, hiç lige çikmamis Koray, hiç orta sahada oynamamis Veysel ve Meloyla mi karsi takimi durduracaksin?
Bas git.
Hitab şekline dikkat et yarın oynayalım demiyorum 6 ay sonra
tapa tapa duuu
6 ay sonra ne degisir?
Sadece Semih, Koray, Veysel ve Melo'yla karsi takimi durduramazsin. Hem bu Melo'yu o kadar çok defans yaptirir ki orta sahada kimse oyunu kuramaz orta sahada. Sneijder fazlasiyla ofansif bu türlü sistemde, ve Veysel hiç orta sahada basarili oldugunu birak orada oynayacagini görmedim.
Bare Yekta filan yazsaydin biraz anlamli olabilirdi.
Real 20 milyon civari teklif yapti diyolar.
![]()