#13 Alex Telles

Galatasaray gibi bir takımda oynamak onun için bir hayaldi.Çok çalıştığı, kendi kalitesinin üzerine çıkmaya çalıştığı belli.Çok mücadele ediyor, savaşıyor.Böyle oynamaya devam ederse, Avrupa çapında büyük bir sol bek olacaktır.Uzun yıllar faydalanıp satılacaksada yüksek bir bonservisle satılmalıdır.Ama önce uzun yıllar faydalanmak gerekir çünkü yaşı daha 21 her türlü satma imkanımız olacak ilerleyen yaşlarında.

Ya ben ne kadar cok futbolcudan anlıyorum bu adam için diyodum ki biraz oynasın gsde real kapar diyodum.Öyle konular geciyor :)

8e9ff188aa1311e3836d12239cedb05e_8.jpg

Yahu niye satalım sonra 10 sene sol bek arıyoz dahada parlarsa Ünal Başgan çakar senede 3.5 milyon euro 5 senelik sözleşme tamamdır her sene Şampiyonlar ligi,Kupalar klübün yapısı,gelişmişliği,taraftarı belli jübileye kadar devam.Bütün devlerin kaleci aradığı bu devirde bu kadar öne çıkarılan Muslera bile gitmek istemiyor Galatasaray'dan,geçin abi şu Fm mantığını bir takım kurmak o kimyayı yakalamak kolay mı ? Ben Barça'nın 2010 ve 2014 yılı kadrosuna bakıyorum 2-3 oyuncu değişmiş anca siz o satılsın şunu alalım kaleyi satalım Onur'u koyalım takımda iskelet falan bırakmadınız yahu az mantıklı konuşun

seneye telles bruma ıkılısını ızlemek buyuk zevk olacak, rakıpler ıcınse buyuk ıskence :D

Telles in burayı basamak olarak gormesi normal

Bizim acimizdan sevindirici

Telles in burdan avrupanin büyük kluplerinin birine gitmesi

Nice genclerin bize gelen yolu acmasi demek

Oynadığı kadar tadini cikarmak gerekiyor

Fenev le oynayacagimiz maçı iple cekiyorum

Keske brumada olsaydi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telles gsyi ne saniyor kendine gelsin dediginin farkina varsin zaten dunyanin en buyuk klubunde oynyor

Macin tek pozitif yani Tellesin Sampiyonlar Liginde rahat oynayabilecek potansiyal olmasini görmekti.

Muslera ile Meloyu zaten biliyoruz.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Elle tutulur 2-3 adamdan biri, umarım ilerleyen yıllarda daha da yükselecek.

Bruma'nın dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.Çok iyi ikili olacaklar.

Bu adamın suçu günahı ne? En azından diğer ruhsuzlar gibi yatmadı çabaladı mücadele etti

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ayrı bir parantez açmak lazım. Önplana çıkmasa da gayet iyiydi.

Geri
Üst Alt