telles kötü oynayınca herkes bir bahane bulmaya başlıyor yok önündeki kötü, yanındaki kötü hedefi bitti vs.. adam kötü oynuyor kaç maçtır kabul edin. dün eboue ondan çok daha iyi idi. eboueyi telles için kesiyoruz bu yüzden daha fazlasını beklemek hakkımız.tek avantajı sol bekte başka oynayacak kimse yok. iyi oynadığı maçlarda da performansı 20-30 dakika iyi sonra vasat. şu anki durumu çok yetersiz. ancak bu demek değildir ki hemen satalım. daha genç ve potansiyeli var. 1 sene daha beklenmeli. seneye daha net değerlendiririz. ancak şu ana kadarki performansıyla rieradan hiçbir fazlası yok bu da bir gerçek.
İşte yorum budur.
Ama bu mantıklu yorumu yapabilecek çok az taraftar olduğu için biz bu hallerdeyiz.
Geldiğinden beri ciddi hataları olduğu halde el üstünde tutulurken Selçuk inana bir küfür edilmediği kalıyor.
Ondan sonra bu kafayla başarı bekle.
Bu bir örnek. Muslera, buarak, selçuk, balta, Sneijder hangisi olursa olsun hata yapıyorsa eleştirilir.
Benim gözümde hepsinin değeri birdir.biirisi Yuhlanacaksa ve ya tepki konuılacaksa hepsine konulmalıdır.
Burada hırs anlamında tek ayrılacak adam melo olabilir diyorum ama bakıyorum maçta gene çok basit top kayıpları ve kartı olmasına rağmen kırmızıyı görmek için çırpınması.sonucu tüm pozitif düşüncemi alıp gidiyor.
O yüzden oyuncular falan bahane. Önemli olan transfer dönemlerinde yapılan hatalar.Gönderilmesi gereken adamları gönderme, üzerine üçün beşn hesabını yaparak yetersiz adamları doldurursan takıma böyle laçka olursun.
Bu takıma şampiyon olduğumuz ilk seneden sonra adam gibi bir revizyon yapılarak iyi bir planlamayla transfer dönemi geçirilseydi şimdi gümbür gümbür giderdik. Tabiki o zaman Olcan, Gökhan, Alper gibi adamlar bu planlamanın içinde olurdu.
mesela örnek olarak
Dany,chedju,burdiso
Riera,amrabat,Yiğt
Bu adamları almadan önce adam gibi para harcayıp üçün beşin hesabını yapmadan üst düzey oyuncuları alsaydın bu durumlara gelmezdin.
Bu takımın borcunun hala çok fazla olaması çok büyük paralara oyuncular alınması değildir.
Her sene ucuza, üçün beşin hesabını yaparak yeetrsiz oyuncuları bu takıma doldurursan istenilen karşılanmaz ve devre arasında bir adaha alırsın olmadı sezon sonu gene alırsın. Yukarıdaki gibi bir tablo çıkar ortaya.
Ve bu duruma ısrarla ses çıkarmayıp her transferi öven ve göklere çıkaran taraftarlarda eklenince Galatasaray potansiyeli böyle yok edilir.