genel olarak gerçekten kaliteli ve bilinçli yorumlar yapıyorsunuz ve katılıyorum.bu konuda sadece ayrılıyoruz bruma ve telles gibi futbolcular risk alınabilecek futbolcular.çünkü potansyelleri var.tutarlarsa avrupada söz sahibi olabiliriz.bu kadar risk almak bence mantıklı.hayalimiz olan şampiyonlar ligini bu tip futbolcular ile kazanabiliriz.yerlilere saçacagın yada yaşı geçmiş yabancılara verecegin paralarla büyük başarılar gelmez diye düşünüyorum.
5 yabancıya inilecek ortamda 2'si birden fazla bana göre de.
En son 5 yabancı ile oynandığında seneler 2000'di herhalde bu ligde.
5 ise yabancı ve hele yedeklerde Türk olacaksa kalite standartı
Taffarel, Popescu, Capone, Hagi, Jardel (onu da pek beğenmezdim gerçi tarzından ötürü)
ve yukarısında olmak zorunda. Şu an
Muslera-Melo-Sneijder(etrafında dilinden anlayan olduğunda) bu standartta sağlam olduğunda Eboue'de öyleydi, karakter olarak Ujfalusi'de.
Telles defansif olarak bir Eboue ne zaman olacak tahmin edemiyorum. Ama şu kesin bakıyorum ben kadroya Veysel,Salih, Sabri'yi topla 1 tane ölü Eboue zor eder. Balta ile Telles'i kıyaslıyorum Telles önde hucum olarak ama saha içinde istediğim gibi oynadığı maç sayısı 2-3. 1.Ç.Rize 2.Chelsea 3.Akhisar
Açmazdayım anlatamıyorum derdimi. Maçtan sonra agresyon yaptım o şekilde yazdım.
5 yabancı olacak seneye herkes Gökhan Töre yazıyor %90 Beşiktaş alacak. Başka Türk kanat yok.
Forvette Burak'ı gönderiyor herkes ki ben bile artık izlerken katlanamıyorum düştüğü ofsayt, ittirerek yaptığı fauller ve kaçırdıklarına ulan o zaman
Telles
Muslera
Bruma
Melo
Sneijder
'i 11 yapıyor herkes forvet kim Burak mı olacak, Umut'mu, Muhammet Demir'i alıp sakatlanmadan bir de Burak'tand aha iyi olmasını mı bekleyeceksin, kariyerinde hep 2 santrafor oynamış Mevlüt mü deva olacak alsan.
Yok işte yerli santrafor.
Veysel bek değil ön libero da alternatif olur ancak herkes 11'e yazıyor. Sabri kadar orada en fazla. Salih var bir de tamam.
Bakıyorum kadrolara
Ömer Toprak- nereye alıyorsun, alsan da çok matap bir stoper mi?
Veysel Sarı-bekte Eskişehir taraftarı bile tefe koyuyurdu
Kaleye Onur koyan bile var adam daha yeni sözleşme yaptı nereye alıyorsun. Semih'i gönderip Koray yazan var komik bile değil bir şey demiyoruz. Semih'in yanına Koray koyuyorlar, PROFESYONEL KARİYERİNDE 1 MAÇ 10 DAKİKA OYNAMIŞ BİZE GELENE KADAR AMA BEKLENTİ PİQUE MÜBAREK.