Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bekin ofansif olmasına gerek yok . Ha ofansif özellikleri olsa daha iyi olur ama önceliğim beklerde defansif özelliklerin bulunması . Şu an Telles'de bu defansif özellikler yok . Daha yaşı genç tamam ama şu bir gerçek ki şu an yeterli değil . Süper Ligde adama bir omuz koyuyorlar Telles havalarda uçuyor . Ligimize daha çok uyacak Kolarov'u isterdim . Kolarov savunmada da hücumda da gayet iyiydi . Telles'e vereceğimiz paraya 1-2 m daha katardık çok rahat alırdık . Brezilyalı bekler son yıllarda performans olarak baya düştüler . Eskisi gibi Brezilyalı bekler de yok piyasada . Roberto Carlos , Cafü gibi .
Ben Tellesin omuz yiyip uctugunu gormedim sen hangi macta gordun
'Sizin solbekin ismi neydi a..aa..?' sordugunda dayim, babam ve dayimin yaninda beni Alexis Texas dedirten oyuncu.
brezilyanin hicbir kategorisinde Milli olmamis brezilyanin en iyi Sol beki Alex telles. U15den A Takimina birkere bile görev vermemisler.
Bu maçta Telles'i kötüleyen ağır art niyetlidir. Kesin bilgi yayalım.
Bu macda sen şimdi beğendinmi tellesi ?
Neye göre değerlendirdiğine bağlı. Telles'in takım oyununa henüz Riera kadar katkı veremediğini söylüyorum ben geldiğinden beri. Hatta genç yabancıya her zaman soğuk baktığımı da bilinir. Ama bu adam 92 doğumlu ve Avrupa'ya geleli 1 sene bile olmadı.
Bu maça gelirsek, savunmada bariz hata yaptığını hatırlamıyorum. Saydığım 3 pas hatası var. Bunun yanında ileri çıkışları ve Bruma ile verkaçları gayet heyecanlandırdı. Bruma bir asistini yedi hatta.
Savunması baya kötü . Bu sadece bu macda gözükmedide ayrıca. Yabancı ilk 5 kontenjanı için fazla yetersiz buldum.
Nokta oyuncu değil. Ishak örnek tellesden çok daha iyi bir bek.