Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Ben Telles'in yeteneklerinden şüphe etmiyorum , fiyatıda yeteneğine göre makul.Kesinlikle İlerleme kaydedecektir.
Beni düşündüren nokta herkesden farklı olarak Telles'in takımın abilerine özenmesi gerek sosyal medya gerek saha içi ben buna dikkat ediyorum sürekli.
Beni düşündüren nokta herkesden farklı olarak Telles'in takımın abilerine özenmesi gerek sosyal medya gerek saha içi ben buna dikkat ediyorum sürekli.
- Taraftar tarafından sevilen,sayılan oyunculara özenmeye çalışıyor gibi geliyor bu rahatsız edici bi durum . (şahsen benim için öyle)
- Kuşkusuz toparlayacaktır aklı başına gelecektir , ama ne zaman ?
- Acilen ve Acilen Melo-Sneijder Özentiliğinden çıkmalı , özellikle melo . Bruma'yı izlesin , Bruma Allah kaza bela vermezse bizde veya değil o çocuğun bu yaşta aklı başında brumanın gözlerinden okunuyor .''-Abi takım ne yaparsa yapsın ben çalışacağım dünyada saygın hale geleceğim''. Ben bruma'da bunu farkediyorum .
- Üzüldüğüm noktaya tekrar gelince ise Telles'de yeteneklerinin farkında olmayıp idare etsek yeter taraftara sevdiriyim havası seziyorum buda beni ciddi ciddi üzüyor.
- Hazırlık maçıydı skor umurumdada değil ama nedense bu tavırı ya tek ben farkediyorum ya da öyle bişey yok bana öyle geliyor.
- Umarım aklı başına gelir.Yeteneklerini heba etmez.