#13 Alex Telles

Ben Telles'in yeteneklerinden şüphe etmiyorum , fiyatıda yeteneğine göre makul.Kesinlikle İlerleme kaydedecektir.

Beni düşündüren nokta herkesden farklı olarak Telles'in takımın abilerine özenmesi gerek sosyal medya gerek saha içi ben buna dikkat ediyorum sürekli.

• Taraftar tarafından sevilen,sayılan oyunculara özenmeye çalışıyor gibi geliyor bu rahatsız edici bi durum . (şahsen benim için öyle)
  • Kuşkusuz toparlayacaktır aklı başına gelecektir , ama ne zaman ?
  • Acilen ve Acilen Melo-Sneijder Özentiliğinden çıkmalı , özellikle melo . Bruma'yı izlesin , Bruma Allah kaza bela vermezse bizde veya değil o çocuğun bu yaşta aklı başında brumanın gözlerinden okunuyor .''-Abi takım ne yaparsa yapsın ben çalışacağım dünyada saygın hale geleceğim''. Ben bruma'da bunu farkediyorum .
  • Üzüldüğüm noktaya tekrar gelince ise Telles'de yeteneklerinin farkında olmayıp idare etsek yeter taraftara sevdiriyim havası seziyorum buda beni ciddi ciddi üzüyor.
  • Hazırlık maçıydı skor umurumdada değil ama nedense bu tavırı ya tek ben farkediyorum ya da öyle bişey yok bana öyle geliyor.
  • Umarım aklı başına gelir.Yeteneklerini heba etmez.

Bizim takimda kimse kotu oynayamaz, kotu oynarsa cop, balon, kakalanmis bir oyuncu olarak bilinirsin gsc forumda.. Her mac cok iyi oynamak zorunda.. Malesef gercek bu. Sneijder de bir kac mac kotu oynasin onu bile gonderir forum ahalesi. O yuzden yazilanlarin 90% a itibar etmeyin cunku argumansiz, bos yazilardir.. Ustune alinan alinsin.. Aralarinda mantikli yorumlar da var ama onlar fazla gozukmuyor bu sebepten dolayi..

Galatasaray'da oynuyorsan, 10 macta 2 kere kötü oynama hakkın olsun, 7-8'inde iyi olmak zorundasın. Neden dersen, süper lig şartlarında aldıkları para derim.

Gs'de oynuyorsan devamlılıgın olacak. Telles'in iyi oynadıgı mac sayısı, vasat oynadıgı mac sayısının altında malesef. Bunun nedeni Telles'in Süper Ligin oyun yapısına alısamaması olabilir. Zamanla daha iyi olacaktır ama o zaman icinde bizim sol koridoru otoban edecek cokta rakip olacaktır.

Ben Telles'in yeteneklerinden şüphe etmiyorum , fiyatıda yeteneğine göre makul.Kesinlikle İlerleme kaydedecektir.

Bruno Martins Indi Porto'ya transfer bedeli 7.7 milyon euro

Alex Telles bonservis bedeli 6.15 milyon euro

Bu mu makul? Transferden kimin anlamadığı apaçık ortada.

Önem sırasında göre yabancılarımız bana göre şöyle: Melo>Sneijder>Muslera>Bruma>Telles

İyi bir yabancı forvet gelirse Telles'i kesip İshak veya Tarık'tan(İkisi de olmazsa Balta) birini oynatmalıyız bence.

Neler oluyor ya ne kadar çok futbol bilgini küçük Mourinho'lar var içimizde herşeyi bilen ileri görüşlü süper zekalı tipler.. Ne oluyor bir anda dar ağacına çıkarmışsınız Telles'i. İçimizde böyle tipler varken febeli medya ya pek iş düşmeyecek anlaşılan...

Neler oluyor ya ne kadar çok futbol bilgini küçük Mourinho'lar var içimizde herşeyi bilen ileri görüşlü süper zekalı tipler.. Ne oluyor bir anda dar ağacına çıkarmışsınız Telles'i. İçimizde böyle tipler varken febeli medya ya pek iş düşmeyecek anlaşılan...

Sayıları futbol bilgini küçük Yılmaz Vural'lardan fazla değil maalesef.

Galatasaray'da oynuyorsan, 10 macta 2 kere kötü oynama hakkın olsun, 7-8'inde iyi olmak zorundasın. Neden dersen, süper lig şartlarında aldıkları para derim.

Gs'de oynuyorsan devamlılıgın olacak. Telles'in iyi oynadıgı mac sayısı, vasat oynadıgı mac sayısının altında malesef. Bunun nedeni Telles'in Süper Ligin oyun yapısına alısamaması olabilir. Zamanla daha iyi olacaktır ama o zaman icinde bizim sol koridoru otoban edecek cokta rakip olacaktır.

Dogru diyorsun ama kismen, neden? Cunku ozaman bu sepete Burak , Selcuk, falan da eklenir, onlarin iyi oynadigi mac sayisi da az gecen sezona bakarsak, ama bakiyorum sadece Telles e yukleniyor.. (ve Telles in yetenegi o 2sinden daha fazla)

unutmayalim ki 19-20-21 yaslarindaki oyuncular la 28-29-30 yaslarindaki futbolcularla ayni olmaz..

Simdi bu henüz kendisini hic bir sekilde kanitlamamis futbolcu icin ne fiyat önerirdin sen? Telles'den farki ney ki aralarinda "ucurum" gibi bir fark bekliyorsun? DK öncesinde burda kac kisi taniyordu Martins'i?

Tanınırlığına bakmıyorum ki ben. Oynadıkları futbola bakıyorum. Telles en iyi ihtimalle 2. Carrusca vakası olur. Martins en kötü 1-2 kademe daha yüksek bir takıma transferini yapar. Telles potansiyelli diyenler kendini kandırıyor. 5-6 yıl önce almış olması gereken temel bilgileri futbolunun en verimli olması gereken dönemde sıfırdan öğrenmesi bekleniyor. Gülünç.

Tanınırlığına bakmıyorum ki ben. Oynadıkları futbola bakıyorum. Telles en iyi ihtimalle 2. Carrusca vakası olur. Martins en kötü 1-2 kademe daha yüksek bir takıma transferini yapar. Telles potansiyelli diyenler kendini kandırıyor. 5-6 yıl önce almış olması gereken temel bilgileri futbolunun en verimli olması gereken dönemde sıfırdan öğrenmesi bekleniyor. Gülünç.

Bir sen biliyon bu futbolun temelini neyini.

:d

Olabilir. Bir yandan bakis acisi, bir yandan da egitim sorusu. Simdi Martins Hollanda'da oynamis, ve gelecekte Portekiz'de oynayacak. Iki ülke de futbol'un bir cok yildizini kesfetmis, gelistirmis (CR7, Suarez, Ibra, Ronaldo, Falcao, Figo, ...). Mesela Telles oralara transfer olsaydi baska bir gelisim gösterirdi kanimca.

Dünkü maci izleyemedim. Ama gecen sezon'a bakarsak defansif acidan vasat bir perfomans sergilemisti. Ama ofansif acidan bakarsak güclü yanlari oldugunu düsünüyorum (hizli, gayet iyi orta acmalar, güzel sutlar). Ha, sol bek'imiz böyle mi olmali diye sorar insan ... fakat 1 sene daha izleyip ve görmek dogrusudur bence.

Ve unutmayalim ki gecen sezon sol kanat'i komple tek basina oynuyordu. Kanatli bir sistem'de zamaninda defansif yönlerini de gelistirecegini düsünüyorum.

Olabilir. Bir yandan bakis acisi, bir yandan da egitim sorusu. Simdi Martins Hollanda'da oynamis, ve gelecekte Portekiz'de oynayacak. Iki ülke de futbol'un bir cok yildizini kesfetmis, gelistirmis (CR7, Suarez, Ibra, Ronaldo, Falcao, Figo, ...). Mesela Telles oralara transfer olsaydi baska bir gelisim gösterirdi kanimca.

Dünkü maci izleyemedim. Ama gecen sezon'a bakarsak defansif acidan vasat bir perfomans sergilemisti. Ama ofansif acidan bakarsak güclü yanlari oldugunu düsünüyorum (hizli, gayet iyi orta acmalar, güzel sutlar). Ha, sol bek'imiz böyle mi olmali diye sorar insan ... fakat 1 sene daha izleyip ve görmek dogrusudur bence.

Ve unutmayalim ki gecen sezon sol kanat'i komple tek basina oynuyordu. Kanatli bir sistem'de zamaninda defansif yönlerini de gelistirecegini düsünüyorum.

Umarım ben haksız çıkarım.

Geri
Üst Alt