#13 Alex Telles

10 GÜNDÜR ANTREMAN YAPAN ADAMA, HAZİRLİK MACINDA HAZİR OLMAYAN ADAMA SALLAYİP BALON TRANSFER DİYEN YERDEN YERE VURAN ARKADASLAR ACABA HANGİ HİYARLİK MEZHEBİİNE MENSUPSUNUZ

Melo da 5 gündür antrenman yapıyor Melo öyle mi ?

Melo 30 yaşında iş disiplini idare eden bir insan. Bu çocuk daha 21 yaşında ve yaşayıp görecek ne olacağını.

Her ne olursa olusun 1 maç için adama demediğini bırakmayan insanlarla tartışmaya değmez.

Hazırlık maçı yahu iyice bokunu çıkarttınız işin.

Bir hazırlık maçıyla asıp kesmek doğru değil ama savunma leveli 10 üzerinden 0. Biz ise asgari 7 olsun istiyoruz. Olması gereken de bu. Öğreneceği çok şey var fakat klasik Brezilyalı. kendini mükemmel sanan ve geliştirmeyen tipik bir Brezilyalı. İşte bu tavırları yüzünden Almanya 7 tane salladı bunlara. Geldiğinden beri 1 adım öteye gidemedi hatta düşüş var.

Bir hazırlık maçıyla asıp kesmek doğru değil ama savunma leveli 10 üzerinden 0. Biz ise asgari 7 olsun istiyoruz. Olması gereken de bu. Öğreneceği çok şey var fakat klasik Brezilyalı. kendini mükemmel sanan ve geliştirmeyen. Geldiğinden beri 1 adım öteye gidemedi hatta düşüş var.

Adam geldiğinden beri kendini nereye geliştirecek. İkinci yarı takıma katıldı katıldıktan sonra neredeyse bütün maçlarda oynadı adam. Ne bekliyorsunuz bu adamdan umuda kalkıp basket atmasınımı ? Topu topu sol bek oyuncusu yahu. Biraz defansını toparladığında yeterli olacakken bu kadar aşağılamanın anlamı nedir onu çözemiyorum.

Bir hazırlık maçıyla asıp kesmek doğru değil ama savunma leveli 10 üzerinden 0. Biz ise asgari 7 olsun istiyoruz. Olması gereken de bu. Öğreneceği çok şey var fakat klasik Brezilyalı. kendini mükemmel sanan ve geliştirmeyen tipik bir Brezilyalı. İşte bu tavırları yüzünden Almanya 7 tane salladı bunlara. Geldiğinden beri 1 adım öteye gidemedi hatta düşüş var.

hangi defans oyuncumuz iyi ki

dun ku maci izlediyseniz chedjou nun surat ifadelerini gormussunuzdur.iste bizim takimin defans gucu bu.telles in yerine baska birini koy en fazla 1 tik ckar ustune

zamana ihtiyaci var takimin biraz sabir

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ADAM BREZİLYADA BİR SEZON FULL OYNADI, GELDİ BURDA YARIM SEZON DAHA OYNADİ. 1.5 SEZON ARALİKSIZ OYNADI. SONRA DÜŞÜŞ VAR

ULAN 3 HALI SAHA MACI ARKA ARKAYA YAP 3. DE PERFFORMANSIN EN YÜKSEK OLSUN HADİ ASLANIM GÖREYİM SENİ.

Bizim takimda kimse kotu oynayamaz, kotu oynarsa cop, balon, kakalanmis bir oyuncu olarak bilinirsin gsc forumda.. Her mac cok iyi oynamak zorunda.. Malesef gercek bu. Sneijder de bir kac mac kotu oynasin onu bile gonderir forum ahalesi. O yuzden yazilanlarin 90% a itibar etmeyin cunku argumansiz, bos yazilardir.. Ustune alinan alinsin.. Aralarinda mantikli yorumlar da var ama onlar fazla gozukmuyor bu sebepten dolayi..

Ulan Hakan Balta'nın ömründe yedirdiği golü adam yarım sezonda yedirdi hala hazırlık maçı bla bla geyikleri dönüyor.

.

bunu forvet oynatalım bence

Tellesi kimse aşırı eleştirmiyor benim gördüğüm kadarıyla hemen koruma mekanizmalarınızı açmayın :) Geçen yıldan beri 21 maçta GS forması giymiş bir futbolcudan bahsediyoruz. Gösterdiği performans henüz vasat geçen yıl rahat 4-5 tane döküldüğü maç hatırlıyorum bir o kadar da umut vadettiği maç vasat yani Riera daha iyidi hatta geçen yıl sabri sol bekte daha iyi işler yaptığı oldu. Henüz beklentileri karşıladığını düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt