- 4 Ağustos 2009
- 90.918
- 72.238
- 5.358
keşke carlinyosu alaydık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 GÜNDÜR ANTREMAN YAPAN ADAMA, HAZİRLİK MACINDA HAZİR OLMAYAN ADAMA SALLAYİP BALON TRANSFER DİYEN YERDEN YERE VURAN ARKADASLAR ACABA HANGİ HİYARLİK MEZHEBİİNE MENSUPSUNUZ
Melo da 5 gündür antrenman yapıyor Melo öyle mi ?
Melo da 5 gündür antrenman yapıyor Melo öyle mi ?
Bir hazırlık maçıyla asıp kesmek doğru değil ama savunma leveli 10 üzerinden 0. Biz ise asgari 7 olsun istiyoruz. Olması gereken de bu. Öğreneceği çok şey var fakat klasik Brezilyalı. kendini mükemmel sanan ve geliştirmeyen. Geldiğinden beri 1 adım öteye gidemedi hatta düşüş var.
Bir hazırlık maçıyla asıp kesmek doğru değil ama savunma leveli 10 üzerinden 0. Biz ise asgari 7 olsun istiyoruz. Olması gereken de bu. Öğreneceği çok şey var fakat klasik Brezilyalı. kendini mükemmel sanan ve geliştirmeyen tipik bir Brezilyalı. İşte bu tavırları yüzünden Almanya 7 tane salladı bunlara. Geldiğinden beri 1 adım öteye gidemedi hatta düşüş var.
geldiğindede söylemiştim 1-2 milyon €'luk vasat adamı bize 7 milyon €'ya kakaladılar.
Gesendet von meinem iPad Air mit Tapatalk
Bunu diyenler futboldan anlamıyormuş, mal mal yorum yapıyormuş![]()
Bunu diyenler futboldan anlamıyormuş, mal mal yorum yapıyormuş![]()