#13 Alex Telles

Solbek ne yapiyordu? Uzun süredir gormedigim için seni yargilamayacagim genco

görevini yaptı pek bir olayını görmedik bu maç ama yetenekli oynadıkça fark yaratmaya başlayacaktır özellikle as takımda

Tam karar veremedim, vermekte kolay değil.

Defansif açıdan çok süper olmayacağı kesin ama ilk 30 dakikadan sonra oyun içinde biraz kayboldu, fazla destek olmadı ileriye.

Uyum sorunu olabilir.

İlk iç saha maçında nasıl oynayacak merakla bekliyorum.

şu maçta hiçbirşey yapmadı. övülecek birşey yok. ama eleştirilecek bir durumuda yok. eskişehir maçı onu daha iyi tartabileceğimiz bir maç olacak

Sol bek gerçekten ilginç oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

adam 3 kişilik koştu valla. Ligdede görelim birde sonra karar verilir.

Eboue ve alex arenada gol yağmuru

Sent from my iPhone using Tapatalk

Solbekten orta yapınca eniştem televizyonu kapattı hemen..Küfür etmeye başladı.

Rüyadayım sanmış heralde , sonra zor ikna ettik eniştemi şimdi sakin uyuyor 10 saattir

Balta ve Riera'nın bir senede yaptıkları bindirme sayısını tek maçta yapma potansiyeli var.

Ontivero baya sivrildigi icin Telles baslıgına cok ilgi olmamıs ama cok kaliteli topcu oldugunu gösterdi,topla akıyor resmen,top sürüsü ortaları,cok klas,cok...

defansını çok beğendim. kademeye iyi giriyor. rakibi topa vuramayacağı yöne doğru yönlendiriyor. iyi basıyor. hücum yönünde pek bir şey göremedim a takım ile görmek lazım. umutluyum

riera bindirme yapamıyor ama topu oyuna sokabiliyordu zekası yüksekti baltada sadece defansif telleste ne ararsan var heralde

Olum çok pis rüya gördüm senin hakkında . Fener forması giyiyordun . Sonra dedim ki ulan kaç senedir ilk defa sol bek alıyoruz onu da fener mi aldı gibisinden bir şey söylediğimi hatırlıyorum . Sonra uyandım rüyaymış :D

sol bek degil, sanki sol acik gibi oynadi.

hücumsal anlamda cok güc katacak bize.

ilk yarida cokta iyi bir orta kesti.

yalniz geriye dönüslerinde sIkInti var gibi sanki.

faydali olacak gibi.

kesinlikle solbek telles ve sagbek eboue olmali

------------MUSLERA-----------

Eboue--Semih--Hakan--Telles

-------------Veysel-------------

--------Melo-------Selcuk-----

Hajrovic---------------Sneijder

---------------Burak-----------

Topla aniden hızlanıyor.

Rakibe yapışıyor. Sabri gibi gölge presi yapmıyor.

Pasları olması gerektiği kadar. Ergün Penbe inceliği yok.

Ortaları harukulade. Bindirmeleri çok iyi.

Peki bir bekte ne ararsınız ? Dribbing, Hız, Markaj, Orta, Pas

Sayın bakalım kaç tanesi Telles'de yok. İyi bir bek.

kesinlikle solbek telles ve sagbek eboue olmali

------------MUSLERA-----------

Eboue--Semih--Hakan--Telles

-------------Veysel-------------

--------Melo-------Selcuk-----

Hajrovic---------------Sneijder

---------------Burak-----------

Mancini ısrarla stoper istediğine göre ligin en zayıf takımları dışında Burdisso'yu kesmez. Drogba'yı da kesmez.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

defansını çok beğendim. kademeye iyi giriyor. rakibi topa vuramayacağı yöne doğru yönlendiriyor. iyi basıyor. hücum yönünde pek bir şey göremedim a takım ile görmek lazım. umutluyum

Aynen millet birşey göremedik diyor ama ne Rieranın ne Baltanın 2 yıldır yapmadğı kademeleri yaptı.. Hücum anlamında 2-3 kez bindirdi ama hep etkili otalar açtı..Takıma ısındıkça formu daha da yükselecek inşallah..En azından gerçek bir sol bek aldğmızı hissedebildim..

Geri
Üst Alt