#13 Alex Telles

bence cok iyi hızlı müdahaleleri yerinde

Daha ilk maçı olmasına rağmen güven verdi . Biraz daha alışsın takıma ordan her maç yardırır :D

Sneijderle iyi anlastilar.

ilk lig maci olmasina ragmen güzel oynadi bence :)

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Savunması kötü diyorlardı da savunması harikulade

Özellikle defansif olarak çok beğendim. Bu Tarık herkese çok kolay çalım atar ama Alex baya durdurdu bugün.

Hicte fena degildi bugun, kendini sut ve orta konusunde ve ayrica taktik yonunu gelistirebilirse muthis bir sol bek olur.

Bekledigimden iyi, ozellikle savunmasi.

Tapa

ekstra birşeyini göremedik bu maçta.

ama ilk maçlar bakalım zamanla ne olcak.

Zamana ihtiyaci oldugu belli. Sneijder ile iyi anlasiyor diyebilirim, bu mactan sonra. Chelsea macina kadar acilir Telles bence. Macin baslarinda tereddütlüydü bir kac pozisyonda, o da hata yapmayim diye. Bunlari asacaktir kisa sürede. Riera dan sonra sol tarafta Sneijder ile anlasan iyi bir adamamiz daha oldu. Hem Alex Rieradan cok daha hizli :D

Solbek budur iste. Henuz 21 yasinda..:encouragement: (bir solbek icin oyun zekasi cok iyi diyebilirim)

Savunması iyi hucumda vasat performans verdi bana kalırsa.

Ürkek şu an için ama toparlar.

Böyle bir sol bek kazandığımız için çok mutluyum , büyük potansiyel vadediyor.

Ayrıca çokta iyi oynadı ilk maçı olmasına ve heyecanlı olmasına rağmen.

çok iyiydi zamanla iyiden iyiye gösterecek kendini,bu arada imzalandığı gün yazamamıştım "Allah'ım solbek"

Savunması kötü diyorlardı da savunması harikulade

Bunu söyleyenler yanlis bilgi almis. Zaten futbolu nasil bir sekilde takip ettikleri belli degil. Telles'in savunma yönü iyi ofansif yönü gelisime acik. Sol kanadi tek basina kullanabilme potansiyeli var. Gremio'da kornerleri kullanan isim cogu zaman Telles idi zaten. Duran toplari kullanmasi sasirtici degil bence ayagi düzgün ve zaman zaman kullanir bizde. Paslarini da gelistirmeli.

Geri
Üst Alt