#13 Alex Telles

Sevdim ben bu elemanı. Kademe anlayışı güzel. Savunmada dikkatli ve sürekli de bindirme yapıyor. İyi işler yapacak gibi.

O pozisyonlara dikkat ettim ben de ama Sneijder'in oyundan düştüğü ve adamını takip etmediği dakikalardı bence. Orada önündeki adamın da etkisi var. Bruma ile oynasa solda mesela çok daha farklı olabilir tabi.

Orası öyle de göz göre göre gitti o paslar o kadar da kaçırmaması gerekirdi bir tanesinde de ofsayt diye bıraktı ama ofsayt falan değildi.

Her atakta ileri de kalıyor gibi geldi. Bu kadar ileri de olmasi ilerleyen zamanlarda sıkıntı yasatabilir.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

begendim. gayet iyiydi. bindirmeye çok çıkıyor bu çok buyuk artı. yuzde 80-90 oranında hep rakipten ustun oynayacagımız takımlarla mac yapacagımız için çok fayda saglar bu. ayrıca geriye de geliyor hemen

bir pozisyon vardı 2. yarı top taç çizgisine doğru giderken esesliler alıp kontra yapmasın diye topa kayıp taça attı

Yahu bu adamın ikinci maçı ve Arenadaki ilk maçı. . Yorum yaparken bunları da göz önünde bulundurmalısınız..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum yapmak pek doğru olmaz. Önplana çıkamadı ancak umutlandırdı. Birebir kaldığında tercihini hep pastan yana kullandı, Brezilyalı bir hücumcu bek için garip geldi. Özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor, zamanla bunu aşıp; Türkiye'ye sol bek nedir, öğretecektir.

Rusların nasıl yıllarca sıcak denizlere inme politikası vardı

Bizimde sol bekten kalyeye inme sorunumuz

İlk lig maçıydı gayet iyiydi

Takıma çabuk alışmış. Yorum yapılabilecek tek konu bu şu anda.

defansını genel anlamda çok beğendim. tarık ı 1 kere kaçırdı o kadar. onun harici sol kanadımızdan fazla atak yapamadılar.

hücum, bindirme yönünde henüz beklediğim aktifliği göremedim

İlk ciddi sınavında bence başarılıydı.Eleştiri yapanlar 21 yaşında olduğunu,takıma yeni katıldığını hesaba katarak eleştiri yapsınlar.Evet oyunda kaldığı son bölümlerde bazı hataları oldu ama o kadarıda normal.

benimde hosuma gitti , mücadelici olmasida güzel , yanliz bir hatasi gözüme takildi ,

oda rakip oyuncu topla beraber iceriye kat ettiginde oyuncuyula beraber iceriye yöneliyor ve kendi alanini bos birakiyor ..

bunu iki , üc kere yapti ve bölgesinde eskisehirli oyuncu bombos kalmisti . genel olarak hosuma gitti , daha da iyi olacak.

Herkes defansif özelliklerini merak ediyordu, 2 macta merakimizi giderdi sanirim.

Defansif anlamda cok iyi, acik vermiyor, adam da kacirmiyor.

Simdi biraz ofansif anlamda yardirmaya baslamasi lazim.

Oyunculari tanidikca o da olacaktir. Bindirmeler vs.

"ilk" macina göre vasatin hafif üzerindeydi .Ben cok begendim .Günden güne cok daha iyi olacak inshallah.

Kumasinin saglam oldugu cok net belli oluyor

begendim. gayet iyiydi. bindirmeye çok çıkıyor bu çok buyuk artı. yuzde 80-90 oranında hep rakipten ustun oynayacagımız takımlarla mac yapacagımız için çok fayda saglar bu. ayrıca geriye de geliyor hemen

ben bugün canlı izledim, genelde ilerde duruyordu, biraz kaçak oynadı, ilk maçı olması sebebiyle olabilir tırsak gibi oynadı biraz, ileriye iyi bindirmeleri vardı ama, serbest vuruşu on numaraydı kaleyi tutsa kesin goldü tam doksanı sıyırdı, 3-5-2 oynarsa geri 3lünün en solundaki adamın ciddi manada kademesine girmesi gerekiyor, yalnız ben hayrovice bayıldım çok faydalı olacağını düşünüyorum..

felipe luise benziyor stili. Kumas var ancak ben cok dikkatli izledim bu mac 3 tane kademe hatasi yapti. Ki bunlari kapandigimiz dakikalarda yapmasi bence soru isareti olusturdu. Hucuma cok cikmasi bizim acimizdan cok iyi yillardir gidip gelen bir solbek aradik ancak defansif yonu beni daha cok ilgilendiriyor. Ilk mac icin bariz gozuken ozellikler sert bir oyuncu omuz omuzayi seven bir oyuncu. Ileri cok cikan bir oyuncu. Teknigi vasat ancak bir bek icin kotu sayilmaz. Hizi ise inanilmaz degil ancak cok fazla adam gecmeye calismadi birde hizlanmasina bakmak lazim. Dikkat ettigim sey bir beke oranla cok az orta acti macta genelde geriye oynadi yada sneijderle verkaca girdi.

Geri
Üst Alt