#13 Alex Telles

Bir artısını göremedim. Biraz çelimsiz gibi geldi bana. İlerleyen günlerde umarım beklenilen sol bek olduğunu gösterir...

Frikik atması ilginçti.

Ben katılmıyorum iyi oynamadı. Daha iyi olması lazım. Tabiki şuan kesin bir hüküm için çok erken. 5-6 maç sonra belli olur durumu.

İyiydi. :ka19:

İleri fazla çıkıp hucumlara katılmadı.Daha çok kondusyon kazanınca hucumda da çok iyi işler yapacak bence.

Stadda canlı izledim kademe anlayışı çok iyi. Tarık ı çok iyi kapattı.

İlk maça göre gayet iyiydi.

En azından solda kim var diye düşünmedik. :D

Ayrıca kademeleri ve bindirmeleri de yeterliydi.

Çok fazla göze batmadı ama iyi bir performans ortaya koydu diyebiliriz. Herşeyden biraz biraz ortalamanın üstünde yapabiliyor. Defansı zayıf deniliyordu ama ben iyi buldum. Hızını iyi kullanıyor. Rakiple top arasına giriyor. Çok fazla ikili mücadele de güven verdi bana. Mancini'nin dediği gibi fizik olarak yeterli değil. Hem bu ikinci maçı. İlerleyen günlerde daha iyi olacaktır.

Sol bekin öncelikli görevinin savunma olduğunu düşünürsek ben beğendim.Bi kere çok hızlı ve çevik.Kolay kolay geçilmiyor, bunun yanısıra kademe anlayışı da gelişmiş.

Hücuma katılma meselesine gelirsek ikinci yarı zaten top filan oynamadık, kimse iyi değildi.İlk yarıda da sürekli bindirmeler yaptı.Hoca neden çıkardı anlamadım.

2-3 pozisyonda çok net adamı kaçırdı gol olabilirdi o pozisyonlar inşalla bunu sürekli yapmıyordur.

Bunun dışında çok ümit verdi sisteme ve takıma alıştıkça yaptığı bindirmeler sonuç da verecektir bunu belli etti bu maçta. Yaşı daha çok genç kendini geliştireceğini farz edersek ileride Avrupa'nın önemli takımlarının transfer baskısına maruz kalabiliriz bu adam yüzünden.

Ilk macindan dolayi birsey demek dogru olmaz.3-5mac izlemek gerek

Bana çok ümit verdi gayet iyiydi inşallah çok daha iyi olacak.

2-3 pozisyonda çok net adamı kaçırdı gol olabilirdi o pozisyonlar inşalla bunu sürekli yapmıyordur.

Bunun dışında çok ümit verdi sisteme ve takıma alıştıkça yaptığı bindirmeler sonuç da verecektir bunu belli etti bu maçta. Yaşı daha çok genç kendini geliştireceğini farz edersek ileride Avrupa'nın önemli takımlarının transfer baskısına maruz kalabiliriz bu adam yüzünden.

O pozisyonlara dikkat ettim ben de ama Sneijder'in oyundan düştüğü ve adamını takip etmediği dakikalardı bence. Orada önündeki adamın da etkisi var. Bruma ile oynasa solda mesela çok daha farklı olabilir tabi.

Geri
Üst Alt