#13 Alex Telles

Valla 2 senedir stadda maç izliyorum Riera'yı severim idare ediyordu katkı veriyordu ama hiçbir zaman bu forumda abartıldığı kadar iyi olmadı. Çok hantaldı ve bu çok etkiliyordu takımı.

Riera hantaldı kabul ama o kadar zekiydiki hantallığının dezavantajlarını kapatabiliyodu. Neyse artık riera yok konuşmak yersiz. Telles rierayı unutturacak

Riera'daki sogukkanliligi, topa hakimiyeti, top ayagindayken takima guven vermesini aradik acikcasi dunku macta.

Çocuğun daha 2.resmi maçı.

llk maçından itibaren coşan tek kişiyi gördük.

O da Jardeldi.Erzuruma 5 gol atmıştı.

Biraz zaman tanıyın.

Ülkesi değişti,takımı değişti,yemeği bile değişti çocuğun.

Zamanla adapte olacaktır.

Tarik kac orta yapti bu mac bir bakin, bir de baska maclarda kac tane yapiyor ona bakin. Cok iyi oyuncu, hamle zamanlamasi, surati, refleksleri, pozisyon anlayisi cok saglam.

telles'in duran topçu olduğunu öğrendik dün birçoğumuzu bilmiyordu bunu mesela ben dahil onun dışında fizik gücü zayıf kaldı biraz maçta çabukluğu iyi ama zamanla daha iyi olucak...

Riera hantaldı kabul ama o kadar zekiydiki hantallığının dezavantajlarını kapatabiliyodu. Neyse artık riera yok konuşmak yersiz. Telles rierayı unutturacak

riera demeyin bana ters kademeyi bilmeyen solbek olmaz bikere ikikere iki dört bu kadar basit telles zamanla rieradan daha iyi olucak sabır...

Tüm transferlerimizde ilk göze çarpan eksiklik güç eksiklikleri.En fazla 15-20 dakka tempo yapabiliyorlar ki bu çok normal.Yetenekleri ve teknikleri beklediğimden iyi.İyice güçlenirlerse çok iyi bir takım izleriz.

Oda hemen olabilecek birşey değil.Çalışarak kapatacakları aşikar.Telles,izet ve Veysel direkt 11 oyuncusu olabilecek kapasitedeler.Eğer kuvvetlenirse Lucas vazgeçilmez olacaktır.

Burdisso - koray -salih ise antrenman dozajını arttırarak hazır hale gelecekler.Biraz zaman.

zamanında nasıl olcanı 3,5 milyona almayıp yiğiti aldıysak,

bu dönemde de tarıkı 2 milyona almayıp 2,75 e salihi almanın

anlamsızlığını, üzüntüsünü , garipliğini yaşıyorum..

zamanında nasıl olcanı 3,5 milyona almayıp yiğiti aldıysak,

bu dönemde de tarıkı 2 milyona almayıp 2,75 e salihi almanın

anlamsızlığını, üzüntüsünü , garipliğini yaşıyorum..

Salih için çok erken karar vermiyormusun?

Emin ol ;Tarıkta gelmiş olsa onuda eleştirirdiniz,zayıf,çelimsiz,çok koşmuyor vs.vs.vs. diye.

Biraz sabır lütfen.Veysel'i aldık işte.bence o çok daha özellikli bir oyuncu.Birazda aldığımız oyuncuların iyi yanlarına bakalım.Olmazmı?

Oda hemen olabilecek birşey değil.Çalışarak kapatacakları aşikar.Telles,izet ve Veysel direkt 11 oyuncusu olabilecek kapasitedeler.Eğer kuvvetlenirse Lucas vazgeçilmez olacaktır.

Burdisso - koray -salih ise antrenman dozajını arttırarak hazır hale gelecekler.Biraz zaman.

Kumaşları çok çok iyi.Önemli olan onları yetiştirebilmek.Açıkçası şüphelerim var.Biz gençlerimizi eğitemiyoruz malesef.İnşallah iyibir sistem kurulur.

ne derseniz deyin bu adamda kumaş var ve ilk maçında bence yeterli oynadı.tabi 4-5 maç izlemek gerek

Sneijder ile iyi anlasacak havasini verdi bana Alex. Bu cok iyi. Verkac falan denemeleri vardi Eses macinda, hosuma gitti. Bunlari ALbert de yapiyordu ama onun hiz sIkIntIsI vardi, Alex de bu sorun yok. Bence cok isimize yarayacak. Burdisso ile birlikte mutlaka daha fazla sans bulmasi lazim Chelsea maclarina kadar. Kanatlarimiz kilit bölgelerden biri Chelsea karsilasmasinda.

B_a13c76a3a186385ff6b6cc9e8598ec50.jpg

Hayırlı olsun. İnşallah Galatasaray'ımızın solbek sıkıntısını çözer, efsane olur :asd:

Bu takimin en önemli oyunculardan birisi olacak.

Ona 120% güveniyorum.

yeter ki orijinal sol bek olsun nefes alsın yeter diyordu herkes ilk geldiğinde, şimdi burun kıvırmalar başlamış :D

Bilen bilir ekşi sözlükte Beşiktaş'la ilgili mükemmel bir tabir vardır ''Klasik Beşiktaşlı abartması ''.

Ama bu Riera konusunda ise bizim taraftar inanılmaz bir abartı içinde.Yok efendim Riera kadar güven vermemiş Riera'yı aramışız.

Riera olsaydı üstelik önünde Sneijder varken ikinci yarı Tarık-Erkan karşısında delik deşik olurdu.

Riera'yı arattı diyen adam futbol izlemekle boşuna zaman kaybetmesin başka sporlarla ilgilensin.

Biraz ülkeye ve takıma alışsın asıl hücumda önünde Sneijder ile yardıracak inşallah...

Geri
Üst Alt