#13 Alex Telles

Ya bugün yenen 2.gol tamamen şanssızlık.Yapacak hiçbir şey yok bize denk geldi.

Cok klas oyuncu.

2. Gol sanssizlik yapcak bisey yok.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Savunma yapmadı bu maçta. Kanadından gelen pozisyonlarda ekranda görünmedi bile.

Her zaman böyle olmaz umarım.

Ama hücumdaki katkısı iyiydi gerçekten.

çok beğendim. 2.goldeki hatasına nedense boş. çok daha iyi olacağına inanıyorum.

Telles'i sanırım herkes beğenmiştir. Hucumda çok iyiydi. Bindirmeler yaptı. Asist yaptı. Hatta her iki golumüzde o kanattan geldi. Çok hızlı. Savunmada ise pek beğenmedim açıkcası. Kendi kanadından gelen akınlarda çok başarılı değildi. Hep ilk müdaheleyi Semih yaptı. Savunmada biraz daha gayret etmesi lazım.

Oyun itibariyle beğendim. Oyuna'da direk katkısı olan oyunculardan.

Olacak bu çocuk. Takım oyundan düşünce kendiside düştü ama sol kanadı etkili kullandı.

Su modelden bir de sagda olsa sirtimiz yere gelmez.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harikaydı çok beğendim. 2. golde Semih heyecan yapıp kaymasa top daha Telles'e gelmeden durdurulurdu. Telles sağ ayağı ile topa vurduğu için ters oldu biraz. Şansızlık yani başka diyecek bir şey yok.

Burdisso yu savunmuyorum yanlis anlasilmasin. Kaldi ki bugün digerlerine göre cok kötü oynadigi fln yok. Ama bu art niyetli taraftar Burdisso ya yükleniyor. Hadi hep beraber ozm Telles'e giydirelim. Bu cocuk defansta ne yapiyor? Defansif katkisi sifir.

Yine yanlis anlasilmasin Telles in performansini asla kötülemiyorum. Ama bu taraftardan bu sekidle cikis beklerim acikcasi.

golde kesinlikle suçu var panik yaptı daha sakin kalmalıydı ama genel olarak bu hatasına rağmen maçın en iyi oyuncularından belkide en iyisi. defansif özelliklerini biraz daha geliştirirse ki geliştireceğine yüzde yüz inanıyorum en az 10 sene solbek aramayız

Sol ayak dış yerine sağ ayağıyla çıkartsaydı topu Ceyhun'a çarpmazdı çok büyük ihtimalle.

Top kontrolleri, son dokunuşları falan güzeldi defansif açıdan da yargılamak çok doğru olmaz önünde Sneijder vardı maçın büyük bölümünde.

Geri
Üst Alt