#13 Alex Telles

Hücuma katkisini beğendim ama defansif anlamda çok boşluk birakiyor yerinde göremedim pek

Önünde kanat olsa iyi adam

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sol bek gibi sol bek gördük.Caner diyoruz da o da geride en az bu kadar boşluk bırakıyor.Ben beğendim Alex'i.

"Nokta atışı" transfer. Çok beğendim, umutlandım.

Kendi kalesine şanssız bir asist yaptı. Genç bir takım kurmanın yaşatacağı muhtemel sıkıntıların en başında, tecrübesizliğin doğurabileceği hatalar var. Bu da onlardan biriydi. Umarım duygusal bir yapısı yoktur ve bundan etkilenmez.

Golde hatası var tabi ki ama çok ümitliyim kendisinden.

Kuvvetlenmesi gerekiyor.

Ama uzun yıllar sonra ilk defa bir sol bekimiz oldu

Beyler dikkat ettiniz mi Telles'in boyu resmi kayıtlarda 181 cm olarak gösteriliyor ama bariz daha uzun.Bugün gol sevincinde gördüm Burakla yanyana geldiler sanki aynı gibiydi boyları...

Hücumda çok etkili, savunmada panik atak bir görüntüsü vardı. Yedirdiği golü Sabri yedirse şaşırmazdım açıkçası ama ondan beklemezdim böyle bir saçmalığı. Neyse artık sağlık olsun, sonuçta kaliteli olduğunu belli ediyor. Ama savunma anlamında çok gelişim kat etmeli.

Ayaklarına hakim, Sneijder ile çok uyumluydu. Zamanla daha da iyi olur.

Hakiki sol bek izlemek güzel:)

1798171_10151963811138201_238927317_n.jpg

Beyler dikkat ettiniz mi Telles'in boyu resmi kayıtlarda 181 cm olarak gösteriliyor ama bariz daha uzun.Bugün gol sevincinde gördüm Burakla yanyana geldiler sanki aynı gibiydi boyları...

yok usta ligtv röportajında dikkat ettim de burdisso 188 ve alex ten baya uzun duruyordu ama 83 84 filan olabilir en fazla.

Savunmasi cok zayif bence. Ancak gelisime cok acik bir oyuncu.Stili at.madriddeki felipe luise benziyor.

Önünde kanat oyuncusuyla izlemek lazım.

Bruma yada Ontivero gibi biriyle izlemek lazım.

Bruma ile cok iyi bir ikili olabilirler. :)

Ayrıca artık orjinal kanatlar ile oynayıp 4-2-3-1 oynamaya başlasak iyi olur.:)

İyi adam ama kornerlerde topu ön direği ortalayanlar kervanına katıldı bu arkadaşta.

Geri
Üst Alt