Usenmedim, ilk yarinin tamamini tekrar izleyip not aldim. Iste Antalya'nin pozisyonlari:
Muslera'nin degajinda Burak orta sahada kafayla topu geriye indiriyor, kotu indirdigi icin Antalyali'ya pas oluyor. Ceyhun adamin onunu kesmeden yandan ayak sokmaya calisiyor, kaciriyor, top sag kanada gidiyor, sozde sagbek Sabri sagda olmasi gerekirken ortada seyrediyor, sagdan ara pasi atiliyor, Sabri ayaginin yanindan gecen ara pasa hamle yapip kaciriyor, Antalya kaleciyle karsi karsiya kaliyor, Muslera kurtariyor. Alex Telles'in sucu = 0
Kontratak, gene sagdan geliyor. Sabri orta sahada calim yiyor, top gene sag kanada gidiyor. Burdisso calim yiyor, gene ara pasi, gene hemen hemen ayni pozisyon, Burdisso sagda kademede, Sabri onun onunde biraz daha ortada, gene Sabri ara pasini kaciriyor ama bu sefer Burdisso'nun da hatasi var cunku kolay calim yedi ve topa yakinken o da ara pasini kesemedi. Telles'in hatasi = 0, kontratak basladiginda rakip ceza sahasinda olmasina ragmen atak basladiginda orta sahada olan Sabri'den bizim kaleye daha yakin ve kademede. Vederson kaleciyle karsi karsiya kaliyor ama arkadan yetisen Ceyhun kademede aciyi kapattigi icin rahat vuramiyor.
Ilk gol. Telles'in hic bir hatasi yok, tamamen defans organizasyonunun bozuklugu. Semih cikiyor, Ceyhun'la ikisi ayni yerde geride kocaman bosluk var, ara pasinda Burdisso agir kaliyor. Telles solda gorevini yapiyor yapabilecegi hic bir sey yok.
Telles sol kanattan depar atmis hucuma kalkarken Selcuk orta sahada cok kotu bir top kaptiriyor, o pozisyonu izleyin, Selcuk'un yavasligi, isteksizligi, halsizligi ibretlik, tabii ki solda buyuk bosluk kaliyor, oradan orta yapiyorlar ve tehlikeli ama kimse vuramiyor.
Ikinci gol zaten cok konusuldu, Telles'in tek hatasi belki daha sogukkanli olabilirdi ama hata o pozisyonu yaratanlarda, gene sagdan Sabri'nin kanadindan geldi.
Ilk yarinin butun tehlikeli pozisyonlari bunlar. Anlatin bana lutfen Telles'in defansi nasil yetersizmis?