#13 Alex Telles

Rakip bizim zayıf karnımız olarak bu adamı gördüler maç boyunca ve bunu da bol bol kullandılar. İlk Şl maçı olduğunda fazla eleştirmek yanlış olur ama Londra'da ikili mücadelelerde daha iyi olmalı.Hücumda olmasa bile her hava topunda rakibine kafa vurdurmamalı. Bol bol maç yapması gerek

tecrübesiz sadece. herifin bu sezonu alişma dönemi. o topu çalip şutu gol olsaydi efsane olurdu. geçende demiştim. bu herifin hamleleri baya iyi.

Bu arada her topa gözü kapalı giriyor. Hiç sakınmıyor kendini. Deli cesareti var herifte. :eek-96:

İvanovic yerine karşısında Smalling felan olsaydı hayatının maçını oynayacaktı herif ama çok iyiyidi İvo 'ya rağmen

helal aslan parcasi

Önünde orjinal bir sol acık olsa sürekli oyle oynasalar dünyanın ilk 5 sol bekınden bırı olur 2 seneye eminim.

Tecrübe de eklenince en az iki kişi tarafından tutulacak yoksa otoban yapacak Aslanım

Ben aslana yeni bir lakab buldum.

Deli Yürek.

Hic birseyden korkmuyor, her topa giriyor. Masallah.

Tecrübesizliği belli oldu ama genel olarak iyidi.. Eboue'nin sürekli gidip gelmediğini alanını boşalttığını düşünürsek iyidi bile diyebiliriz..

daha takıma yenı ısınıyor.piranha gıbı çocuk.ben çok begenıyorum.bruma telles ve lucas 3 lusu ne canlar yakacak ılerde ınşallah gorucez.ılerı gerı durmadan koşuyor.fazla sorumluluk alıp ataga çıkmasa defanstada kımseyı gecırmez ama bence sorumluluk alıp hucum ypmaya devam etmelı.

Maçın 15-18 dakikaları arasında ceza sahamızda 1 e 1 de çok iyi bir top çalmıştı. Baya beğendim o pozisyonda.

Telles'ten çok ümitliyim daha takıma doğru dürüst alışamadan bile iyi işler yapıyor. Biraz daha kendini geliştirirse çok faydalı olacaktır bizim için.

yemin ediyorum yıllar sonra gözümüz gönlümüz açıldı tellesi izledikçe sol bekte. biraz daha fizik güç ve alışma evresinden sonra önüne gelen beki süpürür. allah nazarlardan saklasın

Savunmada zaafları var ama daha 21 yaşında bir futbolcu için oldukça etkili oynuyor.

Bindirme manyağı yaptı rakibi :)

Bir de Bruma gibi içe kat edip arkadan desteğe gelecek sol bek oyuncusuna alan açan bir açık oyuncusuyla izlemek cok güzel olacak.

Mancini Bruma'yı seneye sol açık oynatıp verimli kullanır umarım.

Telles-Bruma rakip takımı delik deşik eder :)

Top class bir sol bek olması için tek eksiği var fizik gücü onuda kaparsa bizde cok durmaz

Geri
Üst Alt