#13 Alex Telles

150 tane sol bek izledim içime en fazla sinen Telles oldu demişti.

Bir de içine rahatlıkla sinen oyuncu nasıl olacak merak ediyorum :D

Gercekten isini hakkiyla yapan bir ekibe sahibiz, ustelik yabancilarda var.

Fiyat-fayda anlaminda kendilerine gore en iyi tercih Telles oldugunu belirtmesi suana kadar dogru bir karar aldigimizi gosteriyor.

Simdi sira Telles ve bizim teknik ekipte.

Birkac sene sonra gercek anlamda transferlerimizi izleme komitesi gerceklestirdiginda buyuk oyunculara sahip olacagimizdan hic suphe duymuyorum.

Önünde kanat adamı olursa tam olarak değerlendirebiliriz defansif-ofansif açıdan. Arda gibi arkasında oynayan adama yer açıp pas verebilen birisi olursa çok daha etkili olur. Defansta çok daha rahat eder zaten tartışmasız.

Yok ben ona hayatta güvenmem, başkasını bul.

fifa-2014-en-guclu-futbolcusu-akinfenwa-725.jpg

Buldum. :D

londradaki maçta eğer yalnız bırakılmazsa ivanoviçi aşıp cezahasına gireceğini düşünüyorum.sürpriz bi gol atabilir.

Hele şükür seneler sonra sol bek gördük önünde kanat olsa çok daha iyi olurdu bakalım...

Sent from my iPhone using Tapatalk

devre arası yapılan transferlerden ben sadece Telles ve Veyseli beğendim gerisi şimdilik fıs..

Bu adam maçın yıldızıydı Beşiktaş maçında olduğu gibi.Ah ah keşke çektiği iki şuttan biri gol olsaydı.Haketmişti.Yıllar sonra hakiki bir sol bek bulmanın mutluluğunu yaşıyorum.İkinci maçta kendisine çok iş düşecek...

gelecek sezon telles,bruma kanadi gercekten tek ligimizi degil, Sampiyonlar Ligi'ni de paracalayacak.

Bruma (19) - Telles (21) gelecek adına ışık veriyor ve kadronun önemli isimlerinden olacaklardır, fakat Hajro (23) ve Lucas (19) için aynı şeyleri düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt