Mahir DONMEZ
Aslan Üye
- 12 Haziran 2009
- 7.705
- 1.981
- 1.918
Gezdiren yesin olum senin, bu çocukta iş var 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha teknik olduğuna katılıyorum ama kesinlikle sağlam falan değildi..Biz sol bekten bahsediyoruz herkes teknik-takımı rahatlatıyor-pasları iyi falan diyor..Arkadaş bu adam 10 numara pozsiyonunda değil..Bir sol bekin ilk kuralı hızlı-dinamik-diri olması..BU konuda Telles Rierayı ezer geçer..Savunmasına gelirsek hamleleri falan da gayet yerinde gördüğüm tek eksik yanı hava toplarındaki zamanlaması.Çok istekli oynuyor her topu alayım hava toplarını bırakmayayım peşinde zamanlama hatası da muhtemelen bu yüzden oluyor..
Hücumuna gelirsek ortaları gayet iyi bindirmeleri de yerinde.. Tabi takıma alışma süreci var daha önünde.Şimdilik hem genç yaşı hem de kalitesi ile Rieradan çok daha üsün bir solbek aldığımız düşünüyorum
Sneijder topu her aldığında Tellesi arıyorsa vardır bir hikmeti..![]()
Topu kontrol etmeden nasil adam geciliyormus sen bana bir goster varsa bir yerde ornegi. Hala konusuyorsunuz ya pes. Telles hali sahada mi oynadi bu maclari kardesim. Adam her ayagina topu aldiginda ileride tehlike oluyor, hali sahada mi oluyor o tehlikeler? Top kontrol edemeden ne guzelmis oyle tehlike yaratiyor, bir de kontrol etse ne olacak kimbilir, ogrenir ileride belki. Adami guldurursunuz, bir de hali saha maha diye akli sira ukalalik ediyor. Pardon, ders veriyor, cok sey ogrendim. Gidin kardesim, bir sey kaybetmez bu forum.![]()
cris
christian
marcio
fabio pinto
elano
bunlar les olanlar
Mallesef ben ne kadar anlatırsam anlatayım senin kafan bu kadarını alıyor şu yazdığın cevabı orta okul öğrencisi yazmazdı dediklerimden en ufak birşey anlamamışsın bir söz vardır ''sen istediğin kadar anlat karşındakinin anladığı kadardır'' diye ..Neyse uzatmayacağım herkesin kendi fikridir deyip geçiyorum..
Dün bi pozisyonda şut çekmek yerine keşke Sneijder'e bıraksaydı.
o pozisyonda sneijdere verseydi hiç bir halt olmazdi. içerde 7 chelseali 2 GS Lİ VaRDİ. EN DOGRUSUNU Yapti.