#13 Alex Telles

Her oyuncu sayfasında kıyas yapmak zorundamısın? İzleyin keyfinize bakın yahu.Adam yaldır yaldır.Müthiş bindirme yapıyor.Bulupta getirenden Allah razı olsun.Seneye bide Bruma ile izliyecez.Bide böyle düşünün.

Daha teknik olduğuna katılıyorum ama kesinlikle sağlam falan değildi..Biz sol bekten bahsediyoruz herkes teknik-takımı rahatlatıyor-pasları iyi falan diyor..Arkadaş bu adam 10 numara pozsiyonunda değil..Bir sol bekin ilk kuralı hızlı-dinamik-diri olması..BU konuda Telles Rierayı ezer geçer..Savunmasına gelirsek hamleleri falan da gayet yerinde gördüğüm tek eksik yanı hava toplarındaki zamanlaması.Çok istekli oynuyor her topu alayım hava toplarını bırakmayayım peşinde zamanlama hatası da muhtemelen bu yüzden oluyor..

Hücumuna gelirsek ortaları gayet iyi bindirmeleri de yerinde.. Tabi takıma alışma süreci var daha önünde.Şimdilik hem genç yaşı hem de kalitesi ile Rieradan çok daha üsün bir solbek aldığımız düşünüyorum

Sneijder topu her aldığında Tellesi arıyorsa vardır bir hikmeti.. :)

Dört dörtlük telles analizi yazmışın bence. Tebrikler

Fiziken eksik diyen arkadaşlar karşısında belkide dünyanın en güçlü birisi olduğunu unutmasın. Ivanovic ile karşı yinede yılmadı kolay kolay hata eli ile faul yaptığı bir posisyon bile vardı tellese. Vucut güçü yetmedi orda bir an resmen ivanoviçin tellese karşı tecrübesimi konuşdurdu cinlik yaptı. Hakemde afiaet ile yedi zaten.

Tek eksisi çok kolay çalım yemesi. Bu çeviklikteki oyuncu bunu aşar diye umuyorum. Onun dışında ondan isteneni yapıyor.

Topu kontrol etmeden nasil adam geciliyormus sen bana bir goster varsa bir yerde ornegi. Hala konusuyorsunuz ya pes. Telles hali sahada mi oynadi bu maclari kardesim. Adam her ayagina topu aldiginda ileride tehlike oluyor, hali sahada mi oluyor o tehlikeler? Top kontrol edemeden ne guzelmis oyle tehlike yaratiyor, bir de kontrol etse ne olacak kimbilir, ogrenir ileride belki. Adami guldurursunuz, bir de hali saha maha diye akli sira ukalalik ediyor. Pardon, ders veriyor, cok sey ogrendim. Gidin kardesim, bir sey kaybetmez bu forum. :D

Mallesef ben ne kadar anlatırsam anlatayım senin kafan bu kadarını alıyor şu yazdığın cevabı orta okul öğrencisi yazmazdı dediklerimden en ufak birşey anlamamışsın bir söz vardır ''sen istediğin kadar anlat karşındakinin anladığı kadardır'' diye ..Neyse uzatmayacağım herkesin kendi fikridir deyip geçiyorum..

Mallesef ben ne kadar anlatırsam anlatayım senin kafan bu kadarını alıyor şu yazdığın cevabı orta okul öğrencisi yazmazdı dediklerimden en ufak birşey anlamamışsın bir söz vardır ''sen istediğin kadar anlat karşındakinin anladığı kadardır'' diye ..Neyse uzatmayacağım herkesin kendi fikridir deyip geçiyorum..

Sen iyi bilirsin orta okul ogrencilerini, velet. Ben sen daha dogmadan Sami Yen'de mac seyrediyordum. :D

Sen devam et futboldan cok iyi anladigini zannetmeye, kuaforde arkadaslarinla muhabbet et bol bol, Riera'nin muthis teknigini analiz edin hep birlikte. ;)

en son ne zaman bi oyuncuyu alip 3-4 ay beklemeden hemen verim alabildik ?

adam geldi iki idmanla kupa macina cikti, eskisehirspor macinda 80 dkk oynadi diger maclarda 90dkk oynadi. yok alisma süreci, yok kamp´a katilmamis, yok söyle yok böyle.

yaslanmis, paslanmis veya kadro disi oyuncu alacagimiza hep böyle adamlari alalim.

Bruma ve Telles önlü arkalı oynarsa ve biraz da güçlenirlerse bu ikiliyi durdurmak imkansız olur.

Dün bi pozisyonda şut çekmek yerine keşke Sneijder'e bıraksaydı.

Haftanin 11´ine girmis Chedjou ile birlikte. Aslan parcasi.

BheyasCCIAAsA48.jpg

21 yaşında ve ilk kez Brezilya dışına çıkan bir oyuncu için sergilediği performans mükemmel.Kaliteli ve yetenekli olduğu bariz belli ve bunlarıda daha ilk maçlarından sergiliyor.Biraz güçlenirse Avrupa çapında büyük bir oyuncu olma potansiyeli var.Şu an gösterdiği performans bile dört dörtlük ama çok daha iyi olabilir.

Geri
Üst Alt