#13 Alex Telles

500 binlik Ali Adnan'a pahalı deyip, bir tık daha kötüsü Telles'e 6.5 milyona vermek büyük bir yönetim başarısı. Eboue, Ontivero'yu falan göndermeye çalışıyoruz ama bence gönderilmesi gereken adamların başında bu geliyor.

Edit: Ama adamdan tam olarak ümidimi kesmiş değilim. Kiralık verilmesinde fayda var. Ama 5+3 statüsünde kesinlikle yeri yok.

Carlinhos bence Telles'den çok daha iyi bir bek olurdu bizim için en azından ofansif anlamda rakipler için ciddi bir tehdit olurdu.

ya ne carlinhosu ben ali adnan mı telles mi diye konu açtım millet herkes dalga geçti adam cidden yetenek yoksunu yahu ali adnan canerin yabancı versiyonu sürekli oyunun içinde şut atıyor orta kesiyor hem daha genç gelişir daha inanamıyorum ya

İlk yarıda Yasin'le birlikte Fenerbahçe'nin sol kanadımızı otobana çevirmesinde çok başarılıydılar.Hem çok kötü hem de kontenjanı bu adama kullanıyoruz.İnanılır gibi değil.Bruma'yı bu adama tercih ediyoruz muhteşem kadro tercihlerimiz yüzünden. İshak vb yerli sol bek koyalım da bari onlar kötü oynasınlar en azından yabancı hakkını doldurmazlar.

Savundum savunmasina da ...yedek oturmasi lazim sanirim.

Muslera, Chedjou, Melo, Bruma ve Sneijder olur.

Yetenekli olabilir ama çok net olarak şunu söyleyebilirim ki

bu çocuk defans yapmayı bilmiyor

Defansta nasıl pozisyon alacağını dahi bilmeyen defans oyuncusu mu olur

Bana bu adamın çok iyi yaptığı birşey söyleyin ben anlamadım bu adamı.

Hiçbir özelliği yok dümdüz bir adam.

Cihan Haspolatlı nın brezilyalısı.

Ayrıca bu çocuk için kimse "defansı zayıf, ofansı kuvvetli" argümanını kullanmasın

Adamın bir tane düzgün bindirme yaptığını

bir tane düzgün orta açtığını görmedim daha

Potansiyelli adam bu ülkede gelişmez, evet. Ama en azından bu ülkede bile potansiyelinin var olduğuna dair bir şeyler gösterebilir. En ufak bir potansiyel kırıntısı dahi görmedim bunda. Hadi savunman kötü onu anladık. E hücumda ne gibi bir etkin var? İsabetli orta açmayı geçtim, isabetli orta teşebbüsü bile göremedik daha kendisinden.

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Tellesin 105 dk boyunca kuyta yapamadığı baskıyı top kapmayı balta 15 dk da yaptı bu bile özetliyor her şeyi.

Selçuk ile beraber maçın en kötüsüydü.

{taptap©}

Yanarım yanarım Rieraya yanarım.Yazık düzgün oynayan bekimizi yolladık.

Geri
Üst Alt