#13 Alex Telles

Rakipler artık madeni buldu. Telles oynadıgı sürece tüm oyun planlarını bizim sol kanatı cürütmek üzerine kuracaklar.

Telles kontejan harcanmayı haketmiyor. Balta oynasa en azından daha sağlam savunmamız olur.

Abi nedir sizdeki bu fevri tavırlar ben bilmiyorum ki... Biraz bekleyin yahu... 22 yaşındaki adamı 2 dk da harcıyorsunuz.

Riera riera diye zırvalıyorsunuz da adamın zaten bu sezon başlamadan önce kontratı bitecekti. Yani alakası yok dediğinizin.

I am the one who knocks!

Hakan solda oynasın da bari Bruma'ya yer açılır Telles de yedek kalınca belki az aklı başına gelir de çalışır.

Potansiyelinden hiç şüphem yok ama bunu geliştirmeli ve kullanmalı...

Yetenekli olduğu aşikar,fakat bende şuan bizde kesinlikle 11 oynayacak kapasitesi olmadığı görüşündeyim.

Hiçbir öne çıkan özelliği yok bu adamın. Çoğu özelliği vasat, bazı özellikleri de berbat. Harcayacağımız kontenjana yazık

rieranın sucu neydi arkadas

bu nasıl bir topcu yahu,hicbir özelligi yok

ne defansif ne ofansif

bombos bir topcu

giden paralara ah vah etmemek mümkün degil

Yorumlara bak te Allahim..

Insallah Fener Diego nun lisansini cikartamaz da 6+3+1 falan olur yoksa basimiz daha cok agrayacak.. 5 yabanci ile bu sezon bitmez gercekten.

Kendisini eleştirenlere karşı hep savundum ama kusura bakmasın kendisi de geçen yılki Chelsea maçından beri büyük düşüşte.Kendisni geliştirmeye yönelik pek çalışmıyor yani biraz tembel izlenimi yarattı benim profilimde.Birkaç maç +3 olarak yedek oturmalı.Böylelikle Galatasaray ın değerini anlamış olur.Defansif özelliği zaten zayıftı üstüne de ofansif özelliği gerilemiş.Çok çalışması lazım çoook.

Rakipler artık madeni buldu. Telles oynadıgı sürece tüm oyun planlarını bizim sol kanatı cürütmek üzerine kuracaklar.

Telles kontejan harcanmayı haketmiyor. Balta oynasa en azından daha sağlam savunmamız olur.

Emenike bile 2.yarı merkezden ayrılıp sık sık sol kanada geçti,2.yarının tamamında Fenerbahçe oradan geldi.

Bu adam ilk geldiğinde böyle değildi,sürekli olarak geriye gidiyor...

Ne diyorduk bir zamanlar rieranin aldığı ücret yüksek diye gönderiyorduk tellesi 7 milyon euro bonservis verdik

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt