#13 Alex Telles

Hücumu iyi, hücuma iyi çıkıyor.

Ama defans zaafiyeti var. Kendini geliştirmesi lazım bu konuda.

Sahada çok dengesiz bir görüntü sergiledi. Toparlaması lazım.

Hakan Balta girdikten sonra çok daha iyi gözüktü.

ulan kötülemediğiniz bir adam kaldımı! skor taraftarlarısınız valla...

kimse niye Muslera'yı , Semih'i eleştirmiyor? iyi oynayanı herkes alkışlar. Telles'i tek maçlık değil , genel anlamda eleştiriyorum kendi adıma. Geldiğinden beri çok fazla bir artısını göremedim takıma. Savunma yönü zaten çok zayıf. Hücumda da 1-2 maç dışında hiç bir etkinliğini göremedim. Hakan Balta (bile!) formayı daha çok hakediyor Telles'ten.

yedeğe mecburen çekeceğiz zaten, bize gelen adam nedense geriye gidiyor arkadaş. ilk geldiği zamanı hatırlayın, tamam defansif sıkıntıları var zamanla öğrenir aşar dedik ama adam ofansif olarakda defansif olarakda başaşağı gidiyor sürekli

İyi aga Arena'daki ilk maçta yuhlayın. Protesto edin. Islıklayın.

Böylelikle takımın gidişatına büyük bir katkınız (!) olur. :)

sürekli gelişecek diye savunuyorlar bunu iyide o gelişeceğine bruma gelişsin. bu potansiyelsiz gelişecek diye bruma yedek kalıyor. hangisinin potansiyeli fazla? nasıl bir ayarımız var bizim. derhal kiralık satılık gönderilmesi lazım.

Eboue ne kadar disiplinsiz, doymuş bir adam olsa da, Telles'in var olduğu kadroda onun olmaması gerçekten büyük haksızlık oldu. En azından adam oynadı mıydı döktürüyordu. Telles yerine Eboue ile 1 sene daha kontenjan yemeyi tercih ederdim doğrusu.

adam gibi scout olsa-ya da başta iyi bi t.d olsa kabus olmaz sol bek,komşuda oynayan fişek gibi sol beki göreme(holebas)-hatta feda yılında 1-2 m euro katsa bjk alacaktı o derece alınabilir-bizimkiler brezilyada 5 maçını seyretmediği takımlardan oyuncu almaya çalışıyo,ya tutarsa...

denk gelsede hepimizin hatrina biri bunu gece kulübünde dövse bi 3 ay oynayamasa...

bu nedir aga

Bu çocuğu bir şişirdiler, bir şişirdiler...Az durun dedik dinlemediler, şişirmeye devam ettiler... Şişirdilerde şişirdiler.

Antrenör de mi yok geliştirecek? Önceden böyle bile olsa gelişebilirdi istenilseydi.

Geri
Üst Alt