#13 Alex Telles

Boşuna kendimizi kandırmayalım potansiyel fln yok bu adamda. Varsa bile o potansiyeli ortaya çıkaracak hırs, çalışkanlık gibi özellikler yok.

Bu gibi vasat oyuncular ve giden milyonlar yüzünden taraftar artık genç oyunculardan soğudu. Kaliteli genç oyuncu iyidir ama maalesef bizdeki gençler kalitesiz. Beni açıkçası bu genç futbolculardan çok bunları beğenip aldıran Scout ekibi sinir ediyor.

Alex Telles'in koşu yoluna bir tane güzel top gelmesin sonra Telles kötü. Hadi oradan Selçuk ve sneijder 2mt yanındaki pas atamayacak haldeydi.

Bugün biraz daha iyiydi ama bu da kurtarmaz. Tarık'ın 10 dakikalık performansı bile Telles'in ne kadar sıradan olduğunu göstermeye yetiyor.

Şu çocuğu savunanlara cidden gülüyorum. Bunun futbolculukla bile uzaktan yakından alakası yok. Gitsin mankenlik yapsın, bizi de boş yere kanser etmesin.

Şu çocuğu savunanlara cidden gülüyorum. Bunun futbolculukla bile uzaktan yakından alakası yok. Gitsin mankenlik yapsın, bizi de boş yere kanser etmesin.

gülmeyinde adamın sahada tipi torbacıya benziyor :D koşarken ölücek gibi bir hali var özel hayatımı kötü nedir

gülmeyinde adamın sahada tipi torbacıya benziyor :D koşarken ölücek gibi bir hali var özel hayatımı kötü nedir
Güçlü futbolcu kendine iyi bakıyorsa zaten böyle rezil halde olmaz. Orta yapacak dermanı olmayan adamın bu maçta ne işi var? Prandelli'nin kadro üzerindeki otoritesini sorgulamak gerekir. Bu adamı hiç biri takmıyor. Nasılsa onu kovarlar, bizim kontratlarımız var diyor hepsi. Üzüm üzüme baka baka kararıyor. Brezilyalı tayfa bizimkilere bakıyor, bunlar yatıyorsa ben de yatarım diyor. Olayın özeti bu.

Sol bekimiz var die seviniyorduk.
Hakan baltaya mecbur kaldik yine

Aşkın Bende Bir Çiçek. Hadi Çay Demle de İçek

devre arası mutlaka kiralık olarak yada sanmıyorum ama talip çıkarsa bonservisiyle gönderilmeli brezilyanın en iyi solbekiymiş :D bu kadarmı kötü oynar bir futbolcu tarık 2 gömlek üstün bundan

Kötü takımın içinde kötü gösteriyor , yoksa gerçekten hücuma verdiği katkıya kimse bir şey diyemez normal durumlarda.

Tabi ki daha iyisi şart fakat vaat ettiği potansiyeli görmemezlikten gelemeyiz , ah unutmuşum birde yabancı sınırı vardı değil mi. ;(

Veyseli düşününce tapasım geliyor bu adama.

bu adamı düşününce aklıma omlet yapmadn önce bir kaba yumurta kırarken her defasında kabukların kaseye yumurtayla karışması alıma geliyor

Bu adamı beğenen scout ekibinin gözüne tüküreyim. Brezilya'nın en iyi sol bekiymiş. Ayakta durmaya mecali yok vitaminsizin.

Bu kadar para verdiğimiz adam fos mu çıktı yoksa başka bir sıkıntı mı var çözemedim.Geçen sene çok kötü değildi

Kontejan sorunu baz alınmayıp alınmıs bir oyuncu. Yani kaliteli bir bek olsa dahi ilk 11'e girmesi zordu. Kim kesilecek ??

Öldü mü kaldı mı ne oldu bu adama. Yedeklere felan da giremiyor heralde

Tapatalk

Geri
Üst Alt