#13 Alex Telles

yaş olmuş 23, ne fizik var, ne defans yeteneği var nede hücum , ohh ne ala ,scout ekibimiz başı diyorki brezilyanın en iiyi solbeki , breh sen scout ekibi başı olursan sonu bu olur..

Orta yapamayan Müthiş Ofansif sol bekimiz

Seni bu takıma aldıranların alayını

bir daha kulübe girmemek üzere kovmalı

Geldiğinden beri söylüyorum 500.000 Euro'luk futbolcu diye.

Tarık da 1 Milyon Euro'luk futbolcu, Veysel'i ise ölçecek para birimi icat edilmemiştir herhalde.

Riera-bitik Eboue ve Hamit bunların hepsinden daha iyi oynardı. Ama bunlar Terim transferi tabi tiz gönderile.

Riera'nın pas ve orta kalitesi kat kat daha fazla

rierayla mukayese bile edilemez...gözle görülür bir tane artısı yok

Devşirme sol bek riera, şımarık eboue bile bu takımdaki tüm beklerden iyi şu an

6 milyona yanarım ben. Az para değil ki. Kimse yarısını bile vermez bize bunun için.
Sol bek desen yetersiz, sol açık desen tam çöp. Sabri bile daha iyidi solda yahu

Sen kimsin yav? Hadi anlarım uzaktan şut çekersin de topu sağına alıp uzaktan şut çekmeyi niye aklının ucundan bile geçirirsin?

Actigi hicbir orta birak isabeti ortaya bile gidemedi hep kesildi actigi toplar

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top ayağına her geldiğinde cinlerim tepeme çıkıyor. Yaptığı ortalara değinmiyorum bile. Biri bana anlatsın arkadaş, ligde oynatmadığın adamı CL'de oynatmak nasıl bir mantık? Bu adam ligde kontenjan yemeyecek kadar değersiz mi, yoksa CL'de direk 11 başlayacak kadar önemli biri mi? Bıraksınlar bu işleri ya. Yabancı sınırını bahane edenler de net şekilde sahtekardır.

Yemin ediyorum sabri bile bu adamdan çok daha iyi orta kesiyor.Nerden buluyoruz böyle kazmaları anlamıyorum.2 3 e bakmadan derhal yollanmalı bir cacık olmaz bundan.

Geri
Üst Alt