#13 Alex Telles

Bunu öneren scoutun önerdiği filmi izlemem yemeği yemem..Tr de sol ayaklı her sol bek bunun kadar oynar

ikinci yari defans anlamda begendim ama vasat oyuncu resmen. sabri orta yapmasini ögrendigini sevinirken ondan beteri olmus telles

Bugüne kadar eleştirdiğimiz 6 aydır maç yapmayan Sabri sağda bu arkadaş soldaydı..Allah aşkına ne kadar fark vardı iki kanat arasında??? Sıfır hatta beğenmedğim Sabri bile daha efektif oynadı..Amrabat dahil en büyük kazık bu..

Telles bir deri bir kemik resmen. Savunma oyuncusu günümüz futbolunda güçlü olmalı.

kontejan harcanmayı haketmiyor dicem ama maclara 3 yabancı ile cıkmaya basladıgımızdan oynasada bir zararı olmaz. kim oynucak ki sol bekte ? tarık mı, balta mı ?? ikiside vasatı aşamıyor.

hocada beklerin ne kadar yetersiz oldugunu biliyor, yasin'i bile bek denemesinin nedenide bu ama elden birsey gelmiyor.

kötü futbolcu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu adamı pasaporttan kaybetmek üzücü.

Teklif gelmesi halinde Türk milli takımda oynayabilirim demiş. :D

Şayet doğruysa at bunu çöpe.
Şimdiden ideallerinden vazgeçmiş.

Bu hafta oynamali. Lazim olacak cunku.

zamanla giderebilecegi defansif 3-5 zaafiyeti harici iyi tobcu telles (i tells)

yeani gerizekali bir midf yuzunden tobunu oynayamamasi kimseyi aldatmasin TBF

Bana göre her türlü hata yapmaya müsait sakar bir oyuncu. Ben gelecegini iyi görmüyorum. Devre arasi 3-4 e satabiliyorlarsa elden çikartilmali.

Defansı sıfır, ortaları kötü ama oyun içinde pas alış verişi, top sürmesi iyi.

Son düzenleme:
Bundan bek oyuncusu olmaz. 6 milyon edecek tobcu da değil. Son maçta yine yapmış yapacağını.

Haftalardır ligde oynatmayıp bu maça ilk 11 çıkartmak da ispirto kafası ister.

Geri
Üst Alt