#13 Alex Telles

Ben satılmasını düşünüyordum ama izledikten sonra kalmalı..Hamzaoğlu ile bütün maçlara çıktı , hücum olarakta iyi , ortaları da oynadıkça ileridel, hücumcuyla gelişir.

Juveye verirsek sonra pişman oluruz :D Ahahah satın şunu zararın ne kadarını kurtarırsak kardır. Italyanların da alayı gerizekalı.

rezalet ötesi defansı var. birde artık coluk-cocuktan verim alamayacagımız asikar. madem yüksek paralar veriyoruz, kalitesini ıspatlamıs, fit adamlar alalım.. genclesecez derken takımın iyice icine sctık.

Sezon başında Sevilla 8 m euro verirken göndermeliydik. Çok uğraştım gelmesin diye geldiği zaman da gitsin diye. Ama olmadı ..

ters kademeyede girmeye basladi bir kac kezde basarili oldu defansif olarak gelisiyo boyle devam

tas gibi solbek olur sezon sonuna dogru

Son zamanlarda üstüne koyarak devam ediyor. İlk yarı Nakoulma karşısında zorlandı ama 2.yarı Sneijder'in savunmaya daha fazla yardım etmesiyle daha etkili oldu. Bugün kramponlarında sorun vardı herhalde ilk golde bu yüzden kayarak dengesini kaybetti.

Ikinci yarida cok iyi oynadi, bunlarda birazcik özgüven isi. Oynadikca, saha icinde keyif aldikca daha iyi oluyor ve olacaktir. Ciddi bir ofansif potansiyeli var icinde.

adamın yeteneksizlikle alakası yok laf olsun diye mi konuşuyosunuz yoksa bilerekmi anlamadım
rakibinin fiziği iyiydi ve bunu çok iyi kullandı ilk yarı sneijderden yardım alamayınca yalnız kaldı

ilk yarı kötü oynamasının sebebi yetenekten değil fizikten (fiziği yetenekten sayıyorsanız bilemem)

Geri
Üst Alt