#13 Alex Telles

Devre arası satılsın akhisardan güray vural alınsın telles kadar oynar hatta daha iyi oynar hemde türk kontenjan yemez.

Yaptığın bir orta kalecinin eldivenleriyle buluşmasa sevindirirdin bizi..

Toparlamazsa satılması gereken bir isim zarar etmeyiz zaten de kar etmek şart , Almanya ve İtalya'dan talipleri var demişti menajeri.

10 Mn €'ya direk gönderelim. Semih'ten de 10 Mn € kaldırsak daha ne !

Rüya mi görüyorsun Melikşah kardeşim. 2 si 10 milyon euro etmez. Öyle para ediyor olsalar burada methiyeler düzülmesi lazimdi.

Brezilyadan tekniği bu kadar sınırlı bir adamı bulup çıkarmak büyük başarı. Bu başarı kiminse tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum.

Rüya mi görüyorsun Melikşah kardeşim. 2 si 10 milyon euro etmez. Öyle para ediyor olsalar burada methiyeler düzülmesi lazimdi.

Sayın hocam , Telles'in zaten potansiyeline , Semih'in ise Avrupa'da boy göstermesi ve birçok maçta formayı bırakmamasına verecekler o parayı.

Birçok takım neden talip o zaman bu adamlara ?

Telles'e 8-9 civarı Semih'e de 9-10 civarı teklifler olduğu söyleniyordu ikisinde 10'dan aşağı bırakmayalım , yalan mı söylüyor menajerleri ?

Toparlamazsa satılması gereken bir isim zarar etmeyiz zaten de kar etmek şart , Almanya ve İtalya'dan talipleri var demişti menajeri.

10 Mn €'ya direk gönderelim. Semih'ten de 10 Mn € kaldırsak daha ne !

Toparlanamaz. Semih kazması 4 senedir bizde hala daha kademeye girmesini biliyor, genctir dedik üzerinden dünyanın golünü yedik.

Telles'te genc zamana ihtiyacı var falan demenin bize bir faydası yok. Bu takım stajerlerin takımı degil abicim, gitsinler stajlarını daha düsük seviye takımlarda yapsınlar, artık 30 yasında mı bizim seviyemizde oynayacak kapasiteye ulasılar kac yasında ulasırlar bilemem, o zaman gelsinler.

Sayın hocam , Telles'in zaten potansiyeline , Semih'in ise Avrupa'da boy göstermesi ve birçok maçta formayı bırakmamasına verecekler o parayı.

Birçok takım neden talip o zaman bu adamlara ?

Telles'e 8-9 civarı Semih'e de 9-10 civarı teklifler olduğu söyleniyordu ikisinde 10'dan aşağı bırakmayalım , yalan mı söylüyor menajerleri ?

Telles ilerde güçlenirse ortalari düzeltirse filan bir ihtimal ama hava topu alamayan Semih'e o paralari veren olmaz Melikşah. Menajerler her türlü uydurma haber yaparlar. Bana hiç inandirici gelmiyor. Bu Semihi izleyen yabanci taraftar deli olur bizim gibi. Göz göre golü yedirdi. Her maç böyle.

Koşu şekli bile futbolcuya benzemiyor. Maçlarda özellikle izlediğim futbolculardan biri; vasat üstü diyebileceğim tek bir özelliğini göremedim, aynı Semih gibi...Hem cılız hem ağır, hücumda inisiyatif kullanamaz, ortaları geberik, defansta facia. Yıllardır 'İllallah!' çektiren Sabri' den bile net kötü bir beke 6.3 bonservis verip, yabancı kontenjanı harcıyoruz birde...

Bundan bir halt olmayacağı belli, üçe beşe bakmadan paket, yerine kimse alınmasa da olur, tiksindim izlerken...

Toparlanamaz. Semih kazması 4 senedir bizde hala daha kademeye girmesini biliyor, genctir dedik üzerinden dünyanın golünü yedik.

Telles'te genc zamana ihtiyacı var falan demenin bize bir faydası yok. Bu takım stajerlerin takımı degil abicim, gitsinler stajlarını daha düsük seviye takımlarda yapsınlar, artık 30 yasında mı bizim seviyemizde oynayacak kapasiteye ulasılar kac yasında ulasırlar bilemem, o zaman gelsinler.

Telles ilerde güçlenirse ortalari düzeltirse filan bir ihtimal ama hava topu alamayan Semih'e o paralari veren olmaz Melikşah. Menajerler her türlü uydurma haber yaparlar. Bana hiç inandirici gelmiyor. Bu Semihi izleyen yabanci taraftar deli olur bizim gibi. Göz göre golü yedirdi. Her maç böyle.

Valla bi taraflarına teneke bağlayıp gönderelim o zaman giren yine bize girsin , oyuncu pazarlamaktan hiç anlamıyoruz.

her geçen gün daha kötüye gidiyor hata yapabilir kabul ama semih güç ile oynayabilecek biri malesef eski gücünden çok uzak birde pozisyon bilgiside iyi olmayınca böyle çok büyük hatalar yapıyor umarım eski gücüne kavuşur.

Orta açmayı öğrenemeyecek. Bir de Brezilya'nın en iyi sol beki falan diyorlardı. Hey Allah'ım.. :asd22:

Ortaların çok düz be koçum... Daha bir adrese teslim orta açtığını görmedik. Asist falan hak getire. Kuru kuru hücuma çıkıyon. Böyle olmaz. Toparla kendini be oğlum...

EDIT : Okumadı.

Bu da Tarık gibi...Oynadığı sözümona futbolla ''Nerem doğru ki?'' diyenlerden...

rezalet ortalar kaleci alıştırmaktan bıkmadı ceza sahası dışına yerden çıkarmak çokmu zor be ?

Geri
Üst Alt