#13 Alex Telles

hala ıyı futbolcu dıyorum.ceza sahasında bır tane forvet yok kıme orta yapsın.almeıda gelse bu yoklukta kabulum.

Orta dedigin ip gibi olur. Selçugun bir ortasi vardi mesela Olcan iyi vuramadi. Bu adam şişirme orta yapiyor resmen.

Orta dedigin ip gibi olur. Selçugun bir ortasi vardi mesela Olcan iyi vuramadi. Bu adam şişirme orta yapiyor resmen.
selçuk boş pozissyonda orta yaptı telles rakıp eksılterek genellıkle hareket halınde ortalarını yapıyor.ben telles ıyı orta yapıyor demıyorum tabıkı.ama bu özellıgını gelıştırırse ıyı futbolcu.ıçerde hava toplarına hakım bır forvet olsa karambol yaratır bu topları kovalar.

İlk geldiğinde oynadığı bir iki maç dışında ekstra bir maçını hatırlamıyorum.
Dahası orta kesemeyen beklerimiz var.Bu sorun nasıl düzelecek acaba?
Tek maçlık değil de genel olarak bakınca zarar etmeden satılması gerekiyor sezon sonu.
Daha sağlam basan,ezbere orta kesmeyen birisi şart bu bölgeye.

Ortasını geçtim savunmada hata yapmadan ilk maçını bitirecek diye beklerken gitti golü yedirdi.

Yabancı sınırı serbest olsa sürekli oynasın yine eldeki en iyi sol bek ancak şu durumda oynaması cidden saçma. Pandev/Umut değişikliği yapar 2 sene fazladan yaşarız en azından.

Guzel mac cikardi, helal olsun.

Kondisyon olarak'ta ilerledi.

Çok iyi çıkıyor.Ama birisini yanına gelmesi lazım

Savunmada kendini biraz geliştirmiş olmasının yanında ortalarının da etkili ve tehlikeli olma ihtimalini %3'ten 10-15'lere çıkartabilirse çok daha iyi olacak. Düzenli olarak oynamaya devam ettikçe o da düzelir umarım.

ya bu topçu felan değil yea 5-6 kişi çalımlayıp gol atamıyor böyle yeteneksiz topçu mu olur

Sanırım arada orta çalışmış baya. O neydi öyle;telles'in ortaları ile gelişen hücum aksiyonlarında top ya kalecinin kucağına, ya da dışarıya gidiyordu.
Bugün ise ortaları gayet etkili idi.
Wes-Colak ile paslaşmaları göz dolduruyor bu arada.

Iyidi baya bencede ama bursa macı bence ilk ciddi sınafı olacak bu perfomans çıkışında.

stoperde balta'nın oynaması telles icin avantaj. iyi acık kapatıyor.

telles'in savunma yönünün cok gelisecegini zannetmiyorum. en azından bol bol hücuma cıkıp skora katkı sağlasın. zaten günümüz bekleri hep ofansif karakterli, bugün marcelo'yu sol beke koysan, gene defansif yönü elestirilir.

Geri
Üst Alt