#13 Alex Telles

2 ila 3 sezon icinde gs tarihinin #1 solbeki olacagina garanti dustugumu belirtmek isterim

Seneye Manchester City'le Telles-Kolarov takası yapalım :)

oynamaya başladıkça coşuyor. Bjk maçında iyiydi bu maç devam etti temposu,oyun zekası v.s müthiş özellikle wesley ile müthiş anlaştılar.

dedigim gibi ortalarini az daha düzelttigi an dahada iyi olur.Defansi oturdu

bunu beğenmeyen bir ben varım sanırım
fiziki olarak eksikliği her maç göze çarpıyor buna rağmen çok hızlı da değil (mesela brumanın fiziğide kötü ama çok hızlı)
birde tarık çamdal gibi Galatasaray kariyeri boyunca 1-2 isabetli ortası var sanırım

savunmada iyi ama

Telles iyi olacak.

Iki mactir dikkatimi cekti, ortalarinda kesinlikle gelisme var ama maalesef mevcut forvetlerimiz nerede duracaklarini bilmiyorlar.

Çok bindiriyor ama hepsi boş.Bir tane olumlu işi olmadı hücumda.Ama izlerken ben yoruldum.Sürekli git gel yapıyor sol koridorda.

Iyi orta yapamadığı aşikâr ama yapsa ne olacak Umut mu sneijder mi atacak kafa golünü bize 9 numara lazım ortaların gol olması için. Hagiyle Zidane orta yapsa sağlı sollu atacak adam yok

muhteşem Türkçeni konuşturmuşsun yine yancında beğenmiş :D

sadece ufak bir bölümü alıntılaman senin nasıl bir kafa yapısında olduğunun en açık göstergesi

ayrıca bindirmelerinden bir sonuç elde edemememiz de sizin futbol bilginizin göstergesi
hemen hemen aynı kişiler tarık çamdal çöpü için ölüp bitiyordu aynı yorumları yapıyordu

Telles 'i begenmeyenler lutfen futboldan anlamiyorum demesin .. Ulan butun futbol adamlari begeniyorda sen kici kirik 2 gram futbol bilginle begenmion ? SEN KIMSIN ...

adam hayvan gibi bindiriyor , rakip geciyor daha naapsin ?

Telles 'i begenmeyenler lutfen futboldan anlamiyorum demesin .. Ulan butun futbol adamlari begeniyorda sen kici kirik 2 gram futbol bilginle begenmion ? SEN KIMSIN ...

adam hayvan gibi bindiriyor , rakip geciyor daha naapsin ?

tarık çamdal vol 2
eminim onuda çok beğeniyondur

ha savunması tarıktan iyi

bal yapamayan arı

2 gramlık futbol bilgim olduğunu ispatlamak çok kolay

"hayvan gibi adam geçtiğini" iddia etmişsin 3 tane video koyda görelim

rize maçını referans aldıysan futbol bilgisinden bahsetme lütfen çünkü biraz fiziğini kullanan adamların tellesi ne duruma düşürdüğünü biliyoruz

Son düzenleme:
savunma (5/10) : fiziğini kullanan adamlar karşısında sıkıntıya düşüyor , kademe anlayışı eskiye göre iyi Tarık çamdalı görünce evra gibi geliyor göze doğru

hücum (6/10) : abartıldığı kadar hayvan gibi adam geçtiği yok genelde geçmeye çalışıyor sonra topu geriye çekip sneijderle oynuyor,
fiziği bu kadar kötü olmasına rağmen hızlı değil
ortaları isabetsiz
şut atma diye bir özelliği yok çoğu maç denemiyor bile

Geri
Üst Alt