#13 Alex Telles

Bruma'nın yerine tercih ettiği adama bak, rezillik. Geldiği günden beri ne halt yaptı?

Telles konusunda forum resmen ikiye bölünmüş ama ben de düzenli olarak forma giymeye devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Yaşı daha genç, gün geçtikçe biraz daha üzerine koyuyor. Ofansif anlamda yaptığı ve isabetli olmayan ortaları nedeniyle katkısı biraz zayıf gibi olsa da defansif yönde geldiği güne nazaran kendini oldukça geliştirdiğini inkar edemeyiz. Birebirlerde iyi top kazanabiliyor sadece ara sıra kayıp düşerek geçilme gibi bir sorunu halen devam ediyor.

İyi diyenler var haha rezildi be rezil çöpün teki bu adam. O Sissoko mudur nedir 2. yarı maden buldu bizim çöpün kanadında at koşturdu be iyimişmiş.

Birde son zamanlarda konuşulan saçma sapan bir orta açma konusu var. Adamın hiçbir ofansif/defansif becerisi yok ne orta açmasından bahsediyorsunuz önüne bir top düşüp bir tane isabetli orta yapsa iyi olacak bazılarına göre.

Ligin ilk yarısında ilk 11'de çıkmaya başladıktan beri form yakalamış Bjk maçında sahanın en iyi ismi olan ve Rize maçındada bu formunu sürdüren, Bursa maçında ortasahada oynattığı için kötü oynayan bu adamı eleştirmek gerçekten büyük haksızlık üstelik bugünde kötü oynamadı.Takımda Sneijderle pas yapan,ayağa oynayan 2 adamdan birisi, bu kadar acımasız olmayalım lütfen bu adam bu kadroda her türlü oynar.

Komediye bakın hala bu çöpe helal olsun çok iyi oynuyor diyenler var.Adamın geldiği günden beri ne bir asisti nede bir ortasını gördük güzel.Karşı takımlar bunun oldugu tarafı otabana çeviriyor her maç.Bir tane iyi özelliği yok.6 milyonluk kazık.Kim bu herifi aldırdıysa teşekkürlerimı sunmak istiyorum.

Komediye bakın hala bu çöpe helal olsun çok iyi oynuyor diyenler var.Adamın geldiği günden beri ne bir asisti nede bir ortasını gördük güzel.Karşı takımlar bunun oldugu tarafı otabana çeviriyor her maç.Bir tane iyi özelliği yok.6 milyonluk kazık.Kim bu herifi aldırdıysa teşekkürlerimı sunmak istiyorum.

kime assist verecek?

Başından beri söyledim, ileride düzelecek daha genç diyenler vardı. Kazığın yağsız olduğunu yeni fark ediyorlar.

fft99_mf1330193.Jpeg

Bu maç bir tek ceza sahasında 3 kişiye çalım atarken gördüm herhalde kendisini. O da harbi sağlamdı yalnız :)

5 para etmez bir adam. Bunun yüzünden Bruma- Pandev sonradan oyuna giremiyor !

Geri
Üst Alt