#13 Alex Telles

BJK'a karsi da gayet iyiydi

Hatta hatirlarsan Töre kanat bile degistirmisti Telles sayesinde

O macdada beğenmişdim zaten. Töre ilk ciddi rakipte fosssluyor demişdim hata.
Zeminle alakalı diyenler vardı gerciği.

Millet futbolu yorumlarken, daha doğrusu oyuncuları, şunu unutmamalı bence. Dünki futbolcu yarınki futbolcudan çok farklı ola bilir.
Gelişir, takıma, systeme veya orta alışmış olur. Başka faktörler devreye gire bilir . Sabri mesela kadro dışı kaldı ve döndü. Ne oldu bilmiyorum ama bu sabri en az 2 level seviye atlamış.
Bir çok örnekler daha var. Yani demek istediğim, oyuncuyu kötüledim yılarca yine kîtülemek zorundayım çünkü fikrim buydu kanunu futbolda geçersiz.
Burda çok öyle kişiler dolaşdığı için söyleyim dedim

çok net haksızlık yapılıyor. Maçın tamamını izledim bütün ataklar Sabri'nin kanadından, Telles ise son derece dengeli oynadı gerektiğinde çıktı, gerektiğinde savunmadaydı.

Telles bu takımın sol bekidir. Hamza Hoca umarım yine Olcan gibi fantazilere girmez.

Bence çok iyi bir oyuncu oldukça teknik,pas oyununda başarılı ve hızlı bir oyuncu defansı kötüydü ancak onuda geliştirdi Tellesin varlığı sahada Galatasaray takımını rahatlatıyor örneğin orada Olcan olsa onun savunmasına güvenilmez ve hantal,Balta olsa pas oyununda ve hücümda güvenilmez orada çift yönlü en iyi oynayacak oyuncu tartışmasız Tellestir.Defansta ayakta kalabilme ve ortalarda pek isabet sağlayamaması dışında bu seviyeler için eksiği yok düşüncesindeyim.Melo dönüncede kesinlikle Telles kesilmemeli Hani Olcan sol bek Bruma sağ kanat falan kesinlikle olmamalı sol bekte Telles sağ kanatta ise bir yerli(Hamit,Emre)olmalı
Muslera-Sabri-Chedjou-Semih-Telles-Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder-Yasin-Burak

çok efendi temiz yüzlü bir herif bu yani kızımı istese tipine kanıp bile verebilrim.

Sabri ile kiyasliyanlar herhalde Hamza yi da Klopp ile kiyasliyanlar la ayni kisiler..

Son düzenleme:
6,75 milyon euroya sahada 5 yabancı oynatabilecekken alınması saçmaydı mancini kazığıydı..
ama seneye yabancı sıkıntısı olmayınca gençliğini de hesaba katınca çok da kötü transfer değil..
aynı şeyler bruma içinde geçerli..seneye çok daha iyi olabilir ikisi de..

Fiyasko diyenler futboldan anlamiyor net Ulan adam sol tarafi gayet iyi korudu.

Sabriyi en fazla elestirenlerden biriydim, kadro disi kaldiginda gitmesinide cok istedim. Fakat son zamanlardaki perfonmans düsüklügü sakatligiyla ilgili olabilir. Alternatifsizlik nedeniyle tam iyilesmeden oynatiyoruz. Sabri su anda Cicinhodan sonra ligin en üretken sag beki.GSnin en fazla isabetli ortaya sahip oyuncusu. Ayni üretkenlik Telleste yok. Hamza Hocadan önce kadroya zor giriyordu. Hamza Hoca geldigi ilk dönemlerde de bölgesi otobana dönüyordu. Hamza Hoca döneminde savunmasini gelistirdi. Haftalardir savunmasi iyi. Umarim en yakin zamanda üretkenlik sorununuda cözer. Son macta bu konuda fena degildi. Bildigim kadariyla Hamza Hoca sürekli orta calismasi yaptiriyormus. Telles eger eksikleini kapatirsa, modern bir beke dönüsebilir.

Geldıgınden beri en ıyı maçını çıkardı.Besiktas maçı performansı da iyiydi ama bu sefer komple bur performans sundu.Yeni yabancı koşulları süphesiz en cok ona yarayacakHenuz 21 yaşında.

Daha çok çalışması lazım
kademe anlayışı sezon başına göre gayet iyi
birde ortalarını geliştirmesi lazım
günümüz futbolunda orta yapamayan bek bir işe yaramıyor

Toparlamaya başladı ama asla ve asla Rieranın kramponu etmez. Hiçbir zamanda etmeyecek.

Geri
Üst Alt