#13 Alex Telles

kendi kendine düşüyor adam, bunun kaddar dengesiz bir futbolcu yok alkollü mü çıkıyor maça napıyor bu adam.

Savunma beki desen değil, geçmeyen adam yok, kademe bilgisi sıfır. Hücum beki desen çıkmasına çıkıyor da ortalar rezil, asisti yok, adam geçemiyor. Ne işe yaradığı belli değil.

6 milyon euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ceza sahasinda adaminin onune gecmekten aciz

1 maç iyiyse 3 maç kötü yürüyerek geçiliyor, kanatta beğeniyorum sadece defansı berbat

2. golda pek suçlu oldugunu düsünmüyorum - ondan önce Balta'nin suçu var, o Rakibi engelleseydi golü yemezdik 99%

Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en beyinsiz ve en beceriksiz sol Beki.

Bunu tartışan arkadaşlarada asla saygım yok.

Hayır Özen filan bu adam Brezilya'da bütün maç gidip gelen bir bek diyordu ne zaman ekranda görsem nefessizlikten rengi atmış, gözler yerinden fırlayacak filan hayır anlamıyorum ne ara bu kadar yoruluyor bu adam. Güzel izledi heis bu arada, ayağına sağlık.

Yapacağı tek şey güçlenmek. Çok kırılgan, güçsüz olduğundan rakip ile temastan kaçınıyor. Ama bu ülkede hangi futbolcu fizik olarak ciddi bir atlama yapmış ki, bunu Telles'den bekliyoruz. Gelen bizden oluyor işte..

Bunu kim izleyip beğendi çözemedim... Hız desen yok, güç desen yok, pozisyon alma desen tam bir skandal,oyun içi disiplin yok... İzleyip beğenenin ''bek'' kriteri ne acaba çok merak ediyorum.

Tek istikrarlı yanı selfie yapmak. Başka bişey yapmıyor. Ne hücumda var ne defansta var arı gibi vız vız ancak başka bişey yok. Sezon sonu 3e 5e bakmadan yollasınlar şunu olacağı yok bunun. Zaten Adrianonun giremediği milli takıma bunu düşünmezler bile

Bu adamın en iyi oynadığı futbol al gülüm ver gülüm yapmak dandik bir rakip karşısında oda. Ona bile iyi oynuyor diyenler vardı al işte yine rezil oldu.

Bu adamı brumayla birlikte oynarken izlemeli. Diyorum hep eğer telles'e bindirecek ortam yaratırsak başarılı olur.

O da sağ kanadı kullanmak. Biz kullanıyor muyuz. Koca bir HAYIR.

Yapacağı tek şey güçlenmek. Çok kırılgan, güçsüz olduğundan rakip ile temastan kaçınıyor. Ama bu ülkede hangi futbolcu fizik olarak ciddi bir atlama yapmış ki, bunu Telles'den bekliyoruz. Gelen bizden oluyor işte..
yapacağı şey ne söyleyeyim
derhal kendini başka klüb bulmak

Son haftalarda iyi sinjal veriyordu oysaki...

Bugün kötüydü maalesef. kademesini cooook bos birakdi üstelik.

Geri
Üst Alt