- 11 Kasım 2012
- 14.151
- 4.012
- 1.328
Oyuna sonradan girmiş olsa, hadi ısınamadı der geçerdim ama maça ilk 11 başlamış ve maçta tempo bir an bile düşmemişken, 85.dakikada ayakta uyumasına ne söylenir bilemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam ayakta duramıyor bu adam orta acamıyor bu adam verkac yapmaktan aciz calım atmaktan aciz bu adam kademe anlayıısndan aciz brezilya milli takımını bırak brezilyanın 3.lignde ancak oynicak bi oyuncumuz var önünde bruma degil cristiano ronaldo messi oynasa bu adamdan cacık olmazBu adamı brumayla birlikte oynarken izlemeli. Diyorum hep eğer telles'e bindirecek ortam yaratırsak başarılı olur.
O da sağ kanadı kullanmak. Biz kullanıyor muyuz. Koca bir HAYIR.
2 hafta once yazmistim bazi arkadaslar bana futboldan anlamiyorsun demisti bu lafin uzerinetam bi fiyasko
2 hafta once yazmistim bazi arkadaslar bana futboldan anlamiyorsun demisti bu lafin uzerine
bu adam ayakta duramıyor bu adam orta acamıyor bu adam verkac yapmaktan aciz calım atmaktan aciz bu adam kademe anlayıısndan aciz brezilya milli takımını bırak brezilyanın 3.lignde ancak oynicak bi oyuncumuz var önünde bruma degil cristiano ronaldo messi oynasa bu adamdan cacık olmaz
Omo Riera çok yovoş kolıyo yoooo.Riera sol bekten hayvan gibi oyun kuruyodu be.Bizim taraftarda yeni oyuncu hastalığı var dayanamıyorlar.
Daha çok hajroviçler,ontiverolar,carruscalar görürüz biz bu gidişle.Çünkü transfer diye ölen yerlere yatan taraftarlarız biz.Işin trajik yanı ontivero ve hayroviç adlı halı saha topçuları için Eboué ve riera nın harcanması değil mi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk