#13 Alex Telles

Oyuna sonradan girmiş olsa, hadi ısınamadı der geçerdim ama maça ilk 11 başlamış ve maçta tempo bir an bile düşmemişken, 85.dakikada ayakta uyumasına ne söylenir bilemedim.

bende anlamıyorum bu adam her maç aynı oynuyo kimi zaman iyi diyosunuz kimi zaman kötü.

eksiklikleri hep aynı, kademe yok, çalım yok, güçsüz fiziği kötü, orta yapamıyor.

her zaman söylediğim gibi orta yapamayan adama ben futbolcu gözüyle bakmıyorum.

aynı şeyler nasıl bir gün iyi bir gün kötü oluyor anlamıyorum. aynı taraftar pır pır koşuyor diye tarıkı aldırdı. sanırım bir adam koşuyor diye iyi topçu oluyor.

Büyük takım futbolcusu değil. Sezon sonunda iyi paraya satılıp, yerine ligimize daha uygun Kolarov'un alınması taraftarıyım.

telles bugün ched ile en iyi oyuncumuzdu. Neyi elestiriyorsunuz anlamadim

Bu adamı brumayla birlikte oynarken izlemeli. Diyorum hep eğer telles'e bindirecek ortam yaratırsak başarılı olur.

O da sağ kanadı kullanmak. Biz kullanıyor muyuz. Koca bir HAYIR.
bu adam ayakta duramıyor bu adam orta acamıyor bu adam verkac yapmaktan aciz calım atmaktan aciz bu adam kademe anlayıısndan aciz brezilya milli takımını bırak brezilyanın 3.lignde ancak oynicak bi oyuncumuz var önünde bruma degil cristiano ronaldo messi oynasa bu adamdan cacık olmaz

Futbolcumsu canlı şöyle ki her özelliği 10 üzerinden 5 ,,, çalım 5 top sürme 5 şut 5 orta 5 defans 5 mental 5

Dün iyi değildi ama takımda en iyi bek oyuncumuz Telles güçlenmesi lazım.

bu adam ayakta duramıyor bu adam orta acamıyor bu adam verkac yapmaktan aciz calım atmaktan aciz bu adam kademe anlayıısndan aciz brezilya milli takımını bırak brezilyanın 3.lignde ancak oynicak bi oyuncumuz var önünde bruma degil cristiano ronaldo messi oynasa bu adamdan cacık olmaz

Aynı anda oynarlarsa görürsün.

Bekleri hucuma çıkartmadığın sürece orda defans oyuncusu oynat ne fark eder. Biz bu adamı ileri çıkarabiliyor muyuz ona bakmalıyız.

Bu nasıl olur sağ kanadı kullanırsın sol bek akar sol kanadı kullanırsın sağ bek akar.

Biz sol kanadı kullanıyoruz orada 3 oyuncu perişan ediyoruz sağdan adam bekliyoruz ki aksın diye umut ve sabri var umut nerede olduğu belli değil sabri orta sahaya gelene kadar atak ölüyor onun bıraktığı kanattan atak yiyoruz.

Burada suçlu aslında sabri değil önüne oynaması gereken futbolcumsu canlı.

Fenerin maçlarını iyi izleyin ayrıca gg ve caner sabri ve tellesten daha fazla hata yapıyor. Ama bir bakıyorsun onların eksiklerini kapatan oyuncular var. Topal giriyor kademeye, topal defansa geliyor defansları kademeye giriyor.

Bizde selçuk bu görevi üstleniyor ama verdiği tepki "aaa adam gidiyor şeklinde" Bizim en büyük sorunumuz aynı anda oynayamayacak bazı oyuncuları bir arada oynatmak

Omo Riera çok yovoş kolıyo yoooo.Riera sol bekten hayvan gibi oyun kuruyodu be.Bizim taraftarda yeni oyuncu hastalığı var dayanamıyorlar.

Omo Riera çok yovoş kolıyo yoooo.Riera sol bekten hayvan gibi oyun kuruyodu be.Bizim taraftarda yeni oyuncu hastalığı var dayanamıyorlar.

Işin trajik yanı ontivero ve hayroviç adlı halı saha topçuları için Eboué ve riera nın harcanması değil mi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Işin trajik yanı ontivero ve hayroviç adlı halı saha topçuları için Eboué ve riera nın harcanması değil mi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daha çok hajroviçler,ontiverolar,carruscalar görürüz biz bu gidişle.Çünkü transfer diye ölen yerlere yatan taraftarlarız biz.

Dün elinden geleni yapmaya çalıştı ama çok güçsüz. Fakat ilk defa birini geçip orta açtığınuı gördüm. Geçtiği adam da bizden giden Salih Dursun :(

Geri
Üst Alt