#13 Alex Telles

onunde kimin oynadigindan bagimsiz olarak da degerlendirebiliriz ve de kotu oldugunu soyleyebiliriz bence ki kotuydu

Offansif olarak pek verimli degildi bugün, defansta ise 2-3 kritik müdahaleleri vardi. Birtaneside kalenin 5m önünde.

Bu adam bizim sol bekimiz olamaz bence bir tane düzgün oynadığı büyük maç var ya da yok parasıyla filan değil yeterliliğine bakıyorum küçük maçlarda ise vasat veya altı ha Ziya oynamış ha Telles performans farkı günlerine göre 1 tık aşağı yukarı değişir. Yaşı genç filan hikaye Türkiye'ye gelip üstüne koyup giden adam sayısı aya ayak basan insan sayısıyla aynı Telles gider bi yerde hral olur (potansiyel değil olasılık) bilemem ama burda kaldığı sürece Telles'in olup olacağı bu.

Sabri bile daha iyi bek bence. Seneye savunmayı komple değiştirmek lazım.

Telles Su Gibi.

Icersin... bi kötü etkisi de yokdur... iyi de geliyor insana basitce..ama sonucda renksiz tatsiz SU.
Brezilyali Bek alacaksan Avrupa kökenli Brezilyali degil... yerel Brezilya kökenli alacaksin (R.Carlos, Cafu, Dani Alves, Marcelo vs...)

Bir Bek ya pek ileriye cikmaz..cok iyi degildir ofans'da AMA defans da adam gecirmez, fizigi iyi olur vs..yani defans da iyi olur. #DefansifBek

Birde ofansif bekler olur..defans da kötü olurlar ama bunu ofans da katki olarak verdikleri ile yine takima zarar dan cok avantaj veriyorlar. #OfansifBek

Telles hem defans'da kötü, hemde bu zaafi ofans aksyonlar ile dengeye getiremyior takima fayda acisindan. #TellesBek

Son düzenleme:
Bunu beğenip, bedava Güray transferi düşünülüyor diye veryansın edenler çoğunluğu teşkil ediyor forumda...Adamın hücuma her türlü katkısı var, defansı da Telles' den kötü olamaz, hiç olmazsa yere sağlam basıyor, dengesiz değil yani...

İyi solbek bulmak Dünyada da zor, top class takımlarda bile vasat solbeklerin banko oynayabildiklerini sıkça görüyoruz; mali tablo bu haldeyken Güray transferini olumlu bulurum...

Bugun masallahi vardi bosuna atip tutmayin sakin..

normalde bu adamı eleştirirdim ama bugün gayet iyiydi...sırıtmadı en azından

İyidi

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Önünde Sneijder ve Yasin olduğu için rahattı.Hatta Bruma bile geliyordu bazen.

Gün geçtikçe oyununu geliştiriyor tabii.

artislik yapma alper
Kusura bakma ama senin agzindan cikan futbol yorumlarin 90% epic fail, iyi oynayan oyuncu kotu oynar, kotu oynayan (tesadufen de senin sevdigin adamlar) hep iyi oynar. Acaba nasil bir kriterlerin var merak ettim sadece.

Bari deki: bugun fena degildi ama ben sevmiyorum ozaman daha objektif olursun. Ama senin genel futbol analizlerin zaten ciddiye alinacak cinsten degildir bu da forumda bilinen birsey Allah a sukur. Neyseki diger topic lerde severim genel yorumlarini dogruya da dogru...

Geri
Üst Alt