Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Volume 2Maci korsan yayindan seyretmenin dezavantaji yoksa bu kadar sacma bir yorum yazamaz bir insan..
☆$☆
☆$☆
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Volume 2Maci korsan yayindan seyretmenin dezavantaji yoksa bu kadar sacma bir yorum yazamaz bir insan..
☆$☆
Kusura bakma ama senin agzindan cikan futbol yorumlarin 90% epic fail, iyi oynayan oyuncu kotu oynar, kotu oynayan (tesadufen de senin sevdigin adamlar) hep iyi oynar. Acaba nasil bir kriterlerin var merak ettim sadece.
Bari deki: bugun fena degildi ama ben sevmiyorum ozaman daha objektif olursun. Ama senin genel futbol analizlerin zaten ciddiye alinacak cinsten degildir bu da forumda bilinen birsey Allah a sukur. Neyseki diger topic lerde severim genel yorumlarini dogruya da dogru...
cevap verecek bir laf bile bulamazsin cunku hakli oldugumu sende biliyorsun.pfff
çocukça diyalogları kendi zihnine sakla. cevap bile vermeyecem gerzek laflarına
telles neden mi iyi değildi çünkü hücumda düzgün pas tercihi yaptığını görmedim, defansif olarak da bir kere düştü, kolay çalım yedi, sabriyle karşılaştırdığında sabri hem hücum hem defans olarak daha iyiydi bu bile yeter telles'e iyi değildi demek için
cevap verecek bir laf bile bulamazsin cunku hakli oldugumu sende biliyorsun.
Ama Telles iyi oynasa bile kotu diyecegini bildigim icin bi bakim dedim beni yaniltmadim. Sadece bugunluk degil genel olarak soyluyorum. Her zaman alinti yapip cevap vermesemde cogu topicleri takip ettigim icin kimin ne yazdigini iyi hatirlarim, hafizam beni yaniltmaz. Ama neyse sen istedigin gibi takil bana bakma..
Bi acayip cins'sin Hayri hic usanma yokmu kac yillik uyesinakıl limitini fazla zorlamak istemiyorum yazık çünkü, kötü oynayana sevdiğimden iyi diyomuşum da iyi oynayana sevmediğimden kötü vs. bunu ancak senin gibi boş hesaplar peşinde koşup milletin dediğini ezberlemekten başka düşünce sistemi olmayan elemanlar söyler
tellesle ilgili dediklerim konu içersinde mevcudiyedini korumakta, dilersen aç oku. neden iyi oynamadığına dair açıklamayı da yaptım da işine gelmedi heralde
neyse yallah uza
Kararini ver artik maslaci Nihat mi yoksa Clooney tas cikaran Kuytul mu?Arkdaslar lütfen sakin olalim, bir galibiyetten sonra, neden bir birimize girmek zorundayiz ? Sakin olun, biraz ilahi, Nihat Hatipoglu dinleyin, mutlu huzurlu olun.
Bi acayip cins'sin Hayri hic usanma yokmu kac yillik uyesin
neyse bana yetisecek gucun yoktur o yuzden konuyu daha fazla uzatmiyorum sana iyi ''analizler''![]()
Kuytul hocam daha yakisikli, ama Nihat hocamin sesi huzur veriyor...Kararini ver artik maslaci Nihat mi yoksa Clooney tas cikaran Kuytul mu?
☆$☆
Sakinleştirme yav ortamı, ne güzel kavga var.
Nihat bildigin hurafeci ya neyse bir gün baska bir baslikta analizini/sohbetini yapariz..Kuytul hocam daha yakisikli, ama Nihat hocamin sesi huzur veriyor...Bilmem ki, ne desem.
Yok yok cok kotu idi simdi bana cevap veren veya veremeyen iyi dostumuz sana ne diyecek acabaçok iyidi bugün