#13 Alex Telles

Kusura bakma ama senin agzindan cikan futbol yorumlarin 90% epic fail, iyi oynayan oyuncu kotu oynar, kotu oynayan (tesadufen de senin sevdigin adamlar) hep iyi oynar. Acaba nasil bir kriterlerin var merak ettim sadece.

Bari deki: bugun fena degildi ama ben sevmiyorum ozaman daha objektif olursun. Ama senin genel futbol analizlerin zaten ciddiye alinacak cinsten degildir bu da forumda bilinen birsey Allah a sukur. Neyseki diger topic lerde severim genel yorumlarini dogruya da dogru...

pfff

çocukça diyalogları kendi zihnine sakla. cevap bile vermeyecem gerzek laflarına

telles neden mi iyi değildi çünkü hücumda düzgün pas tercihi yaptığını görmedim, defansif olarak da bir kere düştü, kolay çalım yedi, sabriyle karşılaştırdığında sabri hem hücum hem defans olarak daha iyiydi bu bile yeter telles'e iyi değildi demek için

Ben beğenmiyorum kim ne derse desin!! Kim o kanattan gelirse gelsin o ortayı bi şekilde açıyor .. Bunun dışında hucumda çok mu iyi? Oda yok sadece top ayağına yakışıyor adamın pas kalitesi yüksek ama kademe anlayışı kocaman bir SIFIR

korsan yayın heh heh gibi uzaktan ezik şakalar yapmayın, geçen maç stadda seyrettim bu hafta tv'de, yorumum aynı

pfff

çocukça diyalogları kendi zihnine sakla. cevap bile vermeyecem gerzek laflarına

telles neden mi iyi değildi çünkü hücumda düzgün pas tercihi yaptığını görmedim, defansif olarak da bir kere düştü, kolay çalım yedi, sabriyle karşılaştırdığında sabri hem hücum hem defans olarak daha iyiydi bu bile yeter telles'e iyi değildi demek için
cevap verecek bir laf bile bulamazsin cunku hakli oldugumu sende biliyorsun.

Ama Telles iyi oynasa bile kotu diyecegini bildigim icin bi bakim dedim beni yaniltmadim. Sadece bugunluk degil genel olarak soyluyorum. Her zaman alinti yapip cevap vermesemde cogu topicleri takip ettigim icin kimin ne yazdigini iyi hatirlarim, hafizam beni yaniltmaz. Ama neyse sen istedigin gibi takil bana bakma..

Avrupa capında bir bek olacagından kuskum yok ama o kıvama geldiğinde Avrupa'ya gidecek, o zamanda bize bir yararı yok.

Les oglu les her macta neredeyse basketbolda ankle breaker denan calimi yiyor

Bugün yeni üyeden laf ye bize gelince aslan kesil..Ulan adaletin var mi senin?:)

☆$☆

cevap verecek bir laf bile bulamazsin cunku hakli oldugumu sende biliyorsun.

Ama Telles iyi oynasa bile kotu diyecegini bildigim icin bi bakim dedim beni yaniltmadim. Sadece bugunluk degil genel olarak soyluyorum. Her zaman alinti yapip cevap vermesemde cogu topicleri takip ettigim icin kimin ne yazdigini iyi hatirlarim, hafizam beni yaniltmaz. Ama neyse sen istedigin gibi takil bana bakma..

akıl limitini fazla zorlamak istemiyorum yazık çünkü, kötü oynayana sevdiğimden iyi diyomuşum da iyi oynayana sevmediğimden kötü vs. bunu ancak senin gibi boş hesaplar peşinde koşup milletin dediğini ezberlemekten başka düşünce sistemi olmayan elemanlar söyler
tellesle ilgili dediklerim konu içersinde mevcudiyedini korumakta, dilersen aç oku. neden iyi oynamadığına dair açıklamayı da yaptım da işine gelmedi heralde
neyse yallah uza

akıl limitini fazla zorlamak istemiyorum yazık çünkü, kötü oynayana sevdiğimden iyi diyomuşum da iyi oynayana sevmediğimden kötü vs. bunu ancak senin gibi boş hesaplar peşinde koşup milletin dediğini ezberlemekten başka düşünce sistemi olmayan elemanlar söyler
tellesle ilgili dediklerim konu içersinde mevcudiyedini korumakta, dilersen aç oku. neden iyi oynamadığına dair açıklamayı da yaptım da işine gelmedi heralde
neyse yallah uza
Bi acayip cins'sin Hayri hic usanma yokmu kac yillik uyesin :D

neyse bana yetisecek gucun yoktur o yuzden konuyu daha fazla uzatmiyorum sana iyi ''analizler'' ;)

Arkdaslar lütfen sakin olalim, bir galibiyetten sonra, neden bir birimize girmek zorundayiz ? Sakin olun, biraz ilahi, Nihat Hatipoglu dinleyin, mutlu huzurlu olun.

Bi acayip cins'sin Hayri hic usanma yokmu kac yillik uyesin :D

neyse bana yetisecek gucun yoktur o yuzden konuyu daha fazla uzatmiyorum sana iyi ''analizler'' ;)

aga kaşındın cevabını verdim, telles'le ilgili laflar da ettim de içine oturan şeyleri dışarı çıkarmak için fırsat kolluyosan senle muhattap olmam açıkçası, herkesin futbol anlayışı kendine. bugün telles mi sabri mi iyiydi desem kesin telles dersin bu da senin bana yönelttiğin uydurma lafların asıl senin için geçerli olduğunu kanıtlar ve de humorlu bir durum olur

ne diyim yane..hem defansif olarak bir kaç önemli topu kesti mücadele etti hemde hücüma'da cikabildi ve ilerde yardim etti...ben'den bukadar :D

Geri
Üst Alt