#13 Alex Telles

Ulan Riera'yı arattın yemin ediyorum.Senin gençliğinde batsın sana verilen paralara da yazıklar olsun be.Telles : 6.5 milyon euro+aldığı maaş Riera: maaş 3.2 milyon euro.Riera daha iyi defans yapıyordu adam sol açık olmasına rağmen.Hücuma yaptığı katkıyı saymıyorum bile Riera'nın.Sol beke baktığımızda orada kanlı canlı bir futbolcunun olduğunu görüyoduk Selçuk'tan ve Melo'dan daha iyi oyun kuran bir adam vardı sol bekte.Şimdi kafamızı sola çevirirken 3 kere düşünüyoruz kansız cansız 5 karış suratlı sahada ne yaptığını bilmeyen bir bek görüyorum.

Albert Ortega Riera.

Bu adamı harcadınız bee hemde bu zibidi için ! Yazıklar olsun.

Sakatlansan keşke be Telles Allahıma kitabıma Nefret ediyorum Senden !! :mad:

Galatasaray tarihine gelmiş geçmiş en kötü Sol bek.

Victoria ile yarışır ama Victorianın katkı verdiği 5-6 maç var. Bunda hiçbir şey yok. DÜmdüz adam.

Hafızamızdan silmek istesek de silemediğimiz bir performans olarak Tarık Çamdal' ın sol bek oynadığı maçlar var.
Ibb maçı var bu sezon. Hem sağ bek de gol yedirdi hem de sol bek de :D

Gülermisin ağlarmısın bu herife o kadar para savurduk.

Telles bu adamların hiçbirinden iyi değil ne yazıkki kendinizi avutuyorsunuz.

Potansiyel vadediyor , ancak daha iyi bir takımın içinde kendini daha rahat geliştirir , sabır gösterilmeyecekse ;

Devre arası dahi 8-8.5 Mn €'luk teklifler geldi kendisine Serie A'dan Juventus , İnter , Roma gibi kulüplerin takibinde olduğu biliniyor ,

Sezon biter bitmez 10 Mn € fiyat çeker direk gönderirsin bir Avrupa kulübüne yerine Schalke'den Christian Fuchs ile imzalarsın bedelsiz olarak.

Bu kadar basit her şey , bu adamın potansiyeline 10 Mn € verir Avrupa kulüpleri yani bundan bahsediyorum.

pişmemiş adamlardan hayır yok. hani biz hicbir zaman porto-benfica-ajax olamayız.

En kötü bek ne demek defansif anlamda son yillarin en iyi beklerin birisinden.

Ofansif anlamda gelismesi lazim, katiliyorum, ama onu abartmaya gerek yok.

Tellesmi defansif olarak son yılların en iyi beki :D

Sen geçen senede Servete Vidicten iyi demiştin o yüzden pek takmayacağım.

Ayağı kayar pozisyon veririz
fiziki mücadeleye girer yerde kalır pozisyon veririz
kafa topuna çıkar alamaz pozisyon veririz.

kesinlikle Galatasarayın oyuncusu değil ama bu gözler tarık çamdalı gördü.

Potansiyel vadediyor , ancak daha iyi bir takımın içinde kendini daha rahat geliştirir , sabır gösterilmeyecekse ;

Devre arası dahi 8-8.5 Mn €'luk teklifler geldi kendisine Serie A'dan Juventus , İnter , Roma gibi kulüplerin takibinde olduğu biliniyor ,

Sezon biter bitmez 10 Mn € fiyat çeker direk gönderirsin bir Avrupa kulübüne yerine Schalke'den Christian Fuchs ile imzalarsın bedelsiz olarak.

Bu kadar basit her şey , bu adamın potansiyeline 10 Mn € verir Avrupa kulüpleri yani bundan bahsediyorum.

Hayallerle yaşayanlar için bir söz vardır bilir misin?...Dikkat etmeni öneririm! :)

Geri
Üst Alt