hamdi-kurşun
Parçalı Üye
- 27 Şubat 2009
- 3.177
- 0
- 1.308
Geldiğin günden beri geliş diye bekliyorum ama daha çok bekleyeceğiz giibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun zaman geçmedi daha Çağlar diye camdan bir adam vardı, en kötüsü oydu.Galatasaray tarihine gelmiş geçmiş en kötü Sol bek.
Victoria ile yarışır ama Victorianın katkı verdiği 5-6 maç var. Bunda hiçbir şey yok. DÜmdüz adam.
Galatasaray tarihine gelmiş geçmiş en kötü Sol bek.
Victoria ile yarışır ama Victorianın katkı verdiği 5-6 maç var. Bunda hiçbir şey yok. DÜmdüz adam.
Uzun zaman geçmedi daha Çağlar diye camdan bir adam vardı, en kötüsü oydu.
Uzun zaman geçmedi daha Çağlar diye camdan bir adam vardı, en kötüsü oydu.
Ibb maçı var bu sezon. Hem sağ bek de gol yedirdi hem de sol bek deHafızamızdan silmek istesek de silemediğimiz bir performans olarak Tarık Çamdal' ın sol bek oynadığı maçlar var.
bokunu çikartma.
Terbiyeni bozma sende.
En kötü bek ne demek defansif anlamda son yillarin en iyi beklerin birisinden.
Ofansif anlamda gelismesi lazim, katiliyorum, ama onu abartmaya gerek yok.
Potansiyel vadediyor , ancak daha iyi bir takımın içinde kendini daha rahat geliştirir , sabır gösterilmeyecekse ;
Devre arası dahi 8-8.5 Mn €'luk teklifler geldi kendisine Serie A'dan Juventus , İnter , Roma gibi kulüplerin takibinde olduğu biliniyor ,
Sezon biter bitmez 10 Mn € fiyat çeker direk gönderirsin bir Avrupa kulübüne yerine Schalke'den Christian Fuchs ile imzalarsın bedelsiz olarak.
Bu kadar basit her şey , bu adamın potansiyeline 10 Mn € verir Avrupa kulüpleri yani bundan bahsediyorum.