#13 Alex Telles

bi pozisiyon oldu taz cizgisinin kenarinde omuz omuza dusmedi beni acayip sasirti cok guclu kaldi normalda yuz ustu dusmesi gerekirdi

mükemmeldi.bu çocuk neredeyse her maç vasatın üstü oynuyor yine de itin zütüne sokuluyor.daha 22 yaşında brezilya'dan kopup gelmiş geleceği olan bir futbolcu.2 ayağından top kaçırsa hemen elimizde patladı muhabbeti dönüyor.

Defansif anlamda rezil filan diyorlardı ben uzun zamandır Sabri gibi 1e1 de geçildiğini pek hatırlamıyorum. Sürekli kendini geliştiriyor.

Tv den degisik gozuktu demek ki

Bence umut'la birlikte takimin en kotusuydu defansta hic guven vermedi hava toplarini kaptirdi adamini kacirdi kac kere

Sadece bir pozisyonda kayarak mudahale etti taraftarin hosuna gitti

Ben canli hic begenmedim

Adam ozellikle defansif anlamda gelisiyor. Eskisi gibi değil kesinlikle.

Defansif anlamda rezil filan diyorlardı ben uzun zamandır Sabri gibi 1e1 de geçildiğini pek hatırlamıyorum. Sürekli kendini geliştiriyor.
Katılıyorum, defansif anlamda kendini geçen seneye göre geliştirdi, dün akşam iyi müdahalelerde bulundu, hala Telles ile ilgili net düşüncem oluşmadı benim, kadroda olmasını istiyorum, güven hissini yakalayamadım ben daha ve hala ofansif açıdan gerçekten alt düzeyde, onuda bu önümüzdeki sezon geliştirmeye başlar umarım.

Tv den degisik gozuktu demek ki

Bence umut'la birlikte takimin en kotusuydu defansta hic guven vermedi hava toplarini kaptirdi adamini kacirdi kac kere

Sadece bir pozisyonda kayarak mudahale etti taraftarin hosuna gitti

Ben canli hic begenmedim
Merak etme canli da aynı gözüküyordu. İyi mücadele etti yalnız yer almada çok sıkıntılı. Bence iyi sol bek olması zor. En az 2 defa pazara gonderdiler arkadaşı orta yapacak adama sırtını dönmesi bile iyi bir defans olamayacağının kaniti ama iyi mücadele ettin.

Telles sahadayken savunmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum çok çevik ve tempolu bir oyuncu tek sıkıntısı hava topları ve kritik pozisyonlarda kayması bence defansını geliştirdi ofanstada fena değil toplu oyunda çok rahat Brezilyalı olmasınında etkisiyle gayet teknik ve pas alışverişinde sorunsuz ortalarını ve çalımlarını geliştirmeli bence zamanla harika bir bek olacak.

Sivas maçinda Batuhandan 1. yedigimiz golde yürüyor Telles. Batuhan gerisinden gelip golü atiyor. Şimdi yeni gördüm. Bu herifte bir gevşeklik var ama hayirlisi

Aldırma deli gönlüm

Sent from my iPhone using Tapatalk

Telles büyük maclarin oyuncusu. Hic bir büyük macta kötü oynamadi . Insallah nazar degmez simdi

Geri
Üst Alt