Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
attigin 37 mesajin yarisi "Melo gitmeliyle" doluseneye takımda olmamalı.. şampiyonlar ligine sol bek tellesle gidersek her maçta sol taraf haşat olur
attigin 37 mesajin yarisi "Melo gitmeliyle" dolu
hayirdir?
CLde folloş edecekler yine
vitaminsiz arkadaş.
Adam son aylar defansif anlamda kendisini gayet gelistirdi, BJK maçinda bir kaç güzel orta bile verdi Isadash
o yüzden ayni bu sezon gibi olacagini düsünmüyorum
mersin maçındaki yaptığı hatadan dolayı gol yeseydık bunu yazamazdın.. telles hem defansif hemde ofansif anlamda çok kötü. seneye işi şansa bırakmamak lazım.
1 hata yapti diye son aylarda gösterdigi gelismeyi degistirmez.
anlasildievet gitmeli o bölgede hamit bile ondan daha iyi oynadı
İnşallah Şükrü reyiz. Defansif anlamda geliştirdi ona katılıyorum ilk geldiğinde kademe bile alamıyorduAdam son aylar defansif anlamda kendisini gayet gelistirdi, BJK maçinda bir kaç güzel orta bile verdi Isadash
o yüzden ayni bu sezon gibi olacagini düsünmüyorum
yalan habermis Alex Telles yalanlamis hem ne kazigi adam sonunda istikrarla oynamaya basladi.Haydi Mancini güveniyoruz sana bize soktuğun kazığı çıkar Inter'e sok.
yalan habermis Alex Telles yalanlamis hem ne kazigi adam sonunda istikrarla oynamaya basladi.
Maclari iyi izlemedigin belliİstikrarlı şekilde 90 dk sahada kaldı sadece. Katkı 0.
Maclari iyi izlemedigin belli