#13 Alex Telles

İzledim. Sabri'den etkili/yetenekli olmayan adama 6 milyon verildi. Sabri bunun gibi oynasa bölgesel amatöre yollardık. Mancini yedirdiği paraları Inter'e soksun şimdi. Bir işe yarasın.

FYOppHG.jpg

Dogru yola gelmeye davet ediyorum..

Yapma bunu şimdi. Fb ve Bjk oyuncularını yorumlamam. O siteye göre Selçuk mükemmel maestro. Görüntülü analizle göster inanayım.
Goruntulu analiz icin LIGTV de yayinlanan maclari 90 dakika dikkatlice izlemelisin, o zaman benimle ayni fikirde olursun ;)

telles oncesi son solbegimiz approx 15 sezon once tob kosturmakta idi r'daslar

lets know the kiymet huh

Ya su adami satmak yerine onune shakiri gibi yardiran bir oyuncu alip tellesin potansiyelini o zaman gorursunuz.

I've seem very little of him, but he seemed very solid defensively, but mediocre going forward he can't neither cross nor beat his man.

Telles, solid defensively, (he really improved on this aspect after new Galatasaray coach) His offensive contribution is a question mark thanks to Galatasaray's game plan and Telles's predictability on 1 on1s. He started to improve his right foot. it was really weak before. if he can add unpredictability to his game and add some muscle he can be a modern wing back.

i don't think that Gala will let him go easily.

İngilizce İnter forumundaki 2 üye, Tellesi mükemmel bir bicimde tarif etmisler. Daha cok italyanca tabanli forumu kullaniyordum, artik burasini biraz aktif kullanacagim.

Goruntulu analiz icin LIGTV de yayinlanan maclari 90 dakika dikkatlice izlemelisin, o zaman benimle ayni fikirde olursun ;)

Maçları izledim. Sabri'nin yarısı kadar etkili/yetenekli değil. Riera da çok daha iyiydi. Savunması zayıf olsa bile futbol zekası ve tekniği ile iş yapıyordu. Mancini'nin yaptığı rezilliğe bak. Riera'ya tazminatını verip gönderdi üstüne 6 milyona bu kazığı aldı.

Maçları izledim. Sabri'nin yarısı kadar etkili/yetenekli değil. Riera da çok daha iyiydi. Savunması zayıf olsa bile futbol zekası ve tekniği ile iş yapıyordu. Mancini'nin yaptığı rezilliğe bak. Riera'ya tazminatını verip gönderdi üstüne 6 milyona bu kazığı aldı.
Iyiki almisik bunu. Mancini reis sagolsun..

Gayet kötü bir bek oyuncusu kendisi.Umarım bir şekilde elden çıkar da düzgün bir bek alırız.Hele bahsedilen paralar falan piyango olur

Ligde idare etti ama şampiyonlar liginde ne hale geldiğini gördük nakoulmayi robben yapmıştı

Telles 'i zarar etmeden yollarsak Allah 'ima şükürdarım.6 milyon euroya aldik kendisini

Bu adamdan zarar falan etmeyiz , sadece potansiyeli ve şuana kadar kanıtladığı küçük şeyler bile bu adamın şu piyasada 10 Mn € civarına gitmesi demek , zarar etmeyi falan bırakın , nasıl daha iyi olur , nasıl asıl patlamayı yapar onu düşünün.

bu ara sattık sattık yoksa elimizde patlayacak...şampiyon olduğumuz için selçuk, burak , telles, brumanın rezil oyunları unutuldu hemen..şu gün şampiyon olmasaydık ne yorumlar görürdük burda.

Geri
Üst Alt