#13 Alex Telles

bugün defansif olarak görevini yaptı, ofansını da geliştirmeli.

1-1.5 aydır yazmıyordum foruma sırf şu adam için giriş yaptım. Bence Yasin ve Muslera da dahil olmak üzere maçın adamıydı bu gün. Kendini inanılmaz geliştirmiş. Çok beğendim açıkçası. Daha düne kadar 7-8 milyona düşünülmeden satılsın derdim ama açıkçası böyle oynayacaksa satılmasın kalsın böylesini bulamayız bir daha.

İnşallah performansı kalıcı olur da yıllardır süregelen sol bek problemimiz çözülmüş olur...

ofansa niye çıkmıyor diyenlere; Sabri geri gelmiyor ki? Hoca da bunu bildiğinden sen geride kal demiş heralde.

Uzun yıllar sonra ilk kez sol bekimiz sağlam. Carole,Telles gerek kalırsa Hakan ve Olcan var.

13-14 sezonu Fener maçında Dany sol bekti daha ötesi var mı?

Böyle devam et iste, cok dengesizsin be Telles.

umarım bi maçlık bi performans değildir..biraz daha ofansını güçlendirse süper bi solbek olur..

Poldinin press özelliğinin performansında çok etkisi var

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu çocuğu bi rahat bırakın. Genç oyuncu gelsin oynasın diye sayfalarca yazı yazanlar 1 senede gönderin gitsin demeye başlıyor. Bruma'nın akıbeti de Telles'i eleştirenler gibiler yüzünden oldu. Yabancı sınırı kalkmışken şu çocuklara sürekli şans versinler pişman olmazlar.

Hem Telles hemde Carole bu takımın sol bekini uzun süre idare ederler.

Dün süper oynadı, gelişiyor belli. Tatilden erken dönmesi de bunun bir göstergesiydi. İstekli olması çok güzel. Ben umutluyum Telles'ten.

Twitter de bunun tatil de iken baska kizlari ile takildigi yokmu ? hele istanbul da iken ? bizim süper türk gencler öyle takiliyor ve adam yerine koyuyoruz belki bu eksiklik yüzünden buna karsi böyle bir nefret var

Geri
Üst Alt