Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-1.5 aydır yazmıyordum foruma sırf şu adam için giriş yaptım. Bence Yasin ve Muslera da dahil olmak üzere maçın adamıydı bu gün. Kendini inanılmaz geliştirmiş. Çok beğendim açıkçası. Daha düne kadar 7-8 milyona düşünülmeden satılsın derdim ama açıkçası böyle oynayacaksa satılmasın kalsın böylesini bulamayız bir daha.
İnşallah performansı kalıcı olur da yıllardır süregelen sol bek problemimiz çözülmüş olur...
Şu çocuğu bi rahat bırakın. Genç oyuncu gelsin oynasın diye sayfalarca yazı yazanlar 1 senede gönderin gitsin demeye başlıyor. Bruma'nın akıbeti de Telles'i eleştirenler gibiler yüzünden oldu. Yabancı sınırı kalkmışken şu çocuklara sürekli şans versinler pişman olmazlar.
Hem Telles hemde Carole bu takımın sol bekini uzun süre idare ederler.
Twitter de bunun tatil de iken baska kizlari ile takildigi yokmu ? hele istanbul da iken ? bizim süper türk gencler öyle takiliyor ve adam yerine koyuyoruz belki bu eksiklik yüzünden buna karsi böyle bir nefret var
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.