#13 Alex Telles

ilerleme var gibi iyi kamp geçirip,fiziklenmiş aferin..yine de paris 10 verirse,hemen postalanmalı:) farklılık yaratabileceğini inanmıyorum ama carole bana o inancı veriyor.

Bütün ataklar Sabri'nin kanadından. Sabri'nin hücumda da çok etkisi yoktu.

Telles hem alanı çok boşaltmadı hem de nefis bir ortayla Sabri'ye nazire yaptı.

ilk geldiğinde yanlış transfer demiştim çok tepki almıştım :)

L4yBRa.jpg

ne ise carole oynarsa sol bek sorunu cözülür. carole-podolski etkili bir sol koridorumuz olur.

Bunu simdi neden herkes yine yuhluyor anlamiyorum. Bu girdikten sonra onun tarafi otoban mi oldu ? Hayir. Iki tane mis gibi sol bek var. Ha begenmediniz adam assist bile yapti gecen hafta.

Daha dogrusu neden iki iyi sol bek var, ve iki tane lesh üstüne lesh sag bek ?

Sol bekte standart Sabri rolünü üstlenen, tüm pozisyonlarda bölgesini boş bırakan, boş bırakmasına rağmen ilerde de bütün topları mahveden, maç boyu tek bir olumlu hareketi olmayan, 2. golde pas Torje'ye gelmeden önce sağdan adamlar gelirken otobana bayram tarifesi uygulayan Telles kredisini tüketti benim gözümde.

Bu yargım tek maçlık değil, 2 sezondur izlediğimiz bu adamın yerine Carole'la birlikte orta açmayı bilen, mevkisine dönen bir bek görmem sonucu oluşmuştur. Yeri kulübedir, sırf iyi paraya satabilmek uğruna Aziz'in Emenike'de yaptığı gibi her maç oynatılmasından korkuyorum artık.

Geri
Üst Alt