#13 Alex Telles

Ne zaman oynayacak bu adam hep kötü yahu bir senedir Balta kadar olamadı solda

İlk geldiğinde de beğenmemiştim, şimdi de beğenmiyorum. Olcan'ı koy, Balta'yı koy aynı tas aynı hamam. Hücuma da defansa da katkısı yok.

Malesef seni desteklememin sonuna geldik sevgili Teyes. Carole artık yerini almalı. Ama tabi adaletsiz hocamız olduğundan şanslısın

kac yıl sol bek bekledık geldı dıye sevınıyordu mıllet telles sagolsn cöp cktı ama carole var allahtan

6 milyonluk kazık, çöp. Sorumluluk almaktan kaçan, pasif, etkisiz, vitaminsiz, hiçbir özelliği olmayan berbat bir oyuncu. Bunu 6 milyona transfer etmek soyguna eş değerdir.

Telles den birsey olmaz tek özeligi ciliz olmasi ...carole gecsin sol beke

emir sato gelsin övsün oyuncusunu ondan başka savunan yokta şu yetersizi

Ama Real Madrid in elinden kaptik milli takimda Marcelonun yedeği Psg-Chelsea 12 milyon teklif ediyor diyenler nerde

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Bir maçla bu adami kötülemek ne kadar mantikli ?

Hem oyuncu yetistirmek istiyorsunuz, hemde birazcik pontasyeli bir genç oynayinca ve biraz vasat perfomans gösterdiginde hemen " çöp " diyorsunuz.

Telles'in vasat perfomansini bugün'ki oynanan sablonada bagliyorum, 4-4-2. (önde Umut - Burak, sol kanatta Sneijder....).

Bir maçla bu adami kötülemek ne kadar mantikli ?

Hem oyuncu yetistirmek istiyorsunuz, hemde birazcik pontasyeli bir genç oynayinca ve biraz vasat perfomans gösterdiginde hemen " çöp " diyorsunuz.

Telles'in vasat perfomansini bugün'ki oynanan sablonada bagliyorum, 4-4-2. (önde Umut - Burak, sol kanatta Sneijder....).

Geçen sene Yasin önünde, Sneijder onlara yakınken daha iyidi Telles.

Patlayacak diyenler doğru söylüyor elimizde patlayacak sırf tonla para verdik diye oynatiliyor bu nasıl Brezilyalı hücuma katkısı hiç yok

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen haftaki asistide asist felan değil Podolski attı o golü

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt