#13 Alex Telles

Benzer arguman ile Selcuk Inan´in istatistikleri de hice sayilir genelde. Sneijder´de fark ne ? Iyiki adam bir sezon assistler yapti.

Selcuk'un penalti golleri hice sayiliyor genelde asistlere pek laf atani görmedim ben. Asistlerine laf etmek mantikli degil bence, bu sezon kritik iki tane frikikten asisti vardi yanlis hatirlamiyorsam. Antalya maciydi biri sanirim Eren'in son saniye kafa golü attigi.

Selcuk'un penalti golleri hice sayiliyor genelde asistlere pek laf atani görmedim ben. Asistlerine laf etmek mantikli degil bence, bu sezon kritik iki tane frikikten asisti vardi yanlis hatirlamiyorsam. Antalya maciydi biri sanirim Eren'in son saniye kafa golü attigi.

Bu sezon ilk defa Sneijder Selcuk´dan fazla assist yapti bir lig sezonunda. Bu sezon selcuk zayif kaldi, ama genelde 8 civari assist yapar her sezon, pozisyon itibari iyi bir rakam. Sneijder genel gs kariyeri boyunca, aslinda baya zayif kaldi assist konusunda. Zamaninda cok tartisildi, duran toplardan felan yapilan assitlerin cok önemli olmadigi konusu. Bir diger nokta da zaten Burak. Peynir ekmek gibi gol atsa da, bu istatistikler hic önemli bulunmadi.

Itirazim da yok illaki, ama birden assitslerin felan bukadar övülmesi ilginc geldi.

Son düzenleme:
Bu sezon ilk defa Sneijder Selcuk´dan fazla assist yapti bir lig sezonunda. Bu sezon selcuk zayif kaldi, ama genelde 8 civari assist yapar her sezon, pozisyon itibari iyi bir rakam. Sneijder genel gs kariyeri boyunca, aslinda baya zayif kaldi assist konusunda. Zamaninda cok tartisildi, duran toplardan felan yapilan assitlerin cok önemli olmadigi konusu. Bir diger nokta da zaten Burak. Peynir ekmek gibi gol atsa da, bu istatistikler hic önemli bulunmadi.

Itirazim da yok illaki, ama birden assitslerin felan bukadar övülmesi ilginc geldi.
Konu övülmesi değil zaten. Burada geçen bir iki kişi "Ben Sneijderin orta yaptığı ve gol olan asistlerini saymıyorum" demişti. Ileride affedersin öküz gibi Eren var ona mı arapas atıp asist yapsın da nasıl bir beklenti içine girip asistini saymıyorsun.

Buna hitaben yazdım ben zaten sadece.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Buradaki bazi kisiler gibi "aman yaa yapilan ortalardan gelen asisti saymiyorum" diyerek Sneijder'in asistlerinin hice sayildigi gibi benzer sekilde yoksa sen de Telles'in de asistlerini mi saymiyorsun Fatih? :D
Bir çok macını izledim portoda. Sayıyoruz tabiki ama oyununda pek beğenmiyorum.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu
Alex Telles bu sezon Porto'yla ligde en pozisyon üreten, top kesen ve asist yapan bek olmuş... "Niye Chelsea istiyor" sorusunun cevabı.

Squawka Football‏@Squawka
Alex Telles for Porto in the league last season:

Most interceptions (84)
Most chances created (62)
Most assists (8)

The ideal full-back. ?

Teeles 26.5€ filan gitsede bari 2€ oradan kapsak, ne geldi hoş geldi, 8.5€ totalde olacak zaten para edenlerin hepsi Aysal dönemi, Gomis - Belhanda - Maicon gidişlerinden bi
Telles bile çıkmaz.

Bizde kalsa döve döve yollarlardı bu herifi. Potansiyeli vardı ama bizde kendini gram geliştiremezdi. Aysal başkanımın futbol piyasasına armağanlarından biri Bruma ile birlikte.

Carole'nin birkaç maçlık performansıyla gaza gelmemiz ve Evra olma yolunda ilerliyor tarzında yorumlarımız baya fail oldu maalesef.

Tabii o dönem Telles'i donunda sallıyordu. Fiziki açıdan baya sağlamdı ve Umut denen yetenek fukarası çok fazla asistini yemişti..

Bizim ülkede gelişecek genç oyuncu yok malesef. Sistem takımı olman lazım oyuncu geliştirebilmen için. Bruma Sociedad macerası olmasa bu kadar gelişim gösteremezdi.

Şuna çöp deyip Carole çok daha iyi diyenler geliyor aklıma.

sent via GSC

Chelsea ve juve 40m teklif etmiş ama porto kabul etmemiş.

GSCimbom Mobile App

GSCimbom Mobile App

burda diyordum bizde iken, ve millet Carole > Telles derken, siz görürsünüz bunu büyük takimlar 30 milyon üstü alirsa... ama bizim millet zaten ne futbol dan anliyor, ne de futbolcu dan.

Hiddink Belcika dan bir puan ile geri dönünce iyi derken, ve bizim millet de sen ne dersin öyle? biz hep kazanmaliyiz diyordu, gören de dicek Türk Milli takimi 68 kere dünya sampionasi olmus da bizim haberimiz yok.

Bizde kotu degildi ama cok cok iyi de degildi. Intere, Portoya gitti gelisti.
Interden sonra bizde kalmasi lazimdi, kendiside istemedi bizimkiler de satmak istedi.

GSCimbom Mobile App

burda diyordum bizde iken, ve millet Carole > Telles derken, siz görürsünüz bunu büyük takimlar 30 milyon üstü alirsa... ama bizim millet zaten ne futbol dan anliyor, ne de futbolcu dan.

Hiddink Belcika dan bir puan ile geri dönünce iyi derken, ve bizim millet de sen ne dersin öyle? biz hep kazanmaliyiz diyordu, gören de dicek Türk Milli takimi 68 kere dünya sampionasi olmus da bizim haberimiz yok.

Geri
Üst Alt