Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

cok fazla riski seviyor birgün yakacak bizi bakalim ne zaman...

bu takımda kim iyi fatih terim dahil herkese sallamışlar! bu nedirya!

Kücük maclari ciddiye almiyor. :o

Bu sezon büyük maclarin hemen hemen hepsini hatasiz tamamladi. Terim konusup bunu cözmesi lazim.

Bu adamı görünce her hızlı kişinin defans olabilecegi aklıma geliyor..Pozisyon bilgisi 0 bile degıl bu arkadasın, ve kesınlıkle acılan ortalarda yanına ve arkadasına bakmıyor bunu TT Arenadaki maçlarda rahatlıkla görebiliyorsun adam sahada King, kimseyi sallamıyor, yeri geliyor defansda çalım atmaya kalkıp atak başlatmak istiyor(bknz: Bursa Macı) ve bu adamın beyninle oynamadıgını Cluj macında anlamıstım..bütün defans oyuncuları buna rakıpde dahil yanındakine pas atarken havadan oynarken bu arkadas ısrarla yerden sekerek top atmaya kalkısıp 4-5 defa rakıbı pozısyona sokmustu...Her topu ayagına aldıgında trıbunlerden vur vur seslerı gelmesıne ragmen sallamıyordu..:)

Allah aşkına hangınız top bunun ayagındayken kendınızı guvende hıssedıyorsunuz?? o kadar dengesiz adam ki bir maç çıkıp macın en ıyısı olabılır ama dıger macda cıkıp rakıbe bol bol asist yapabılır..

En çokda Semihe üzülüyorum, bu pozisyon bilgisi zayıf olan arkadas yuzunden salakca goller yıyoruz ve semihde kötü gibi gözüküyor.Aksine Semihin yanında Urfalı olsa saçma sapan gollerde yemezdik..

Defans oyuncularımız kanat oyuncularımızdan daha çok çalım atmayı seviyor.Semih ve Dany'nin attığı çalımlar Emre ve Hamit'in attığı çalımlardan fazladır maç içerisinide:oBurada kanat oyuncularımızın yetersizliğinden bahsediyorum.

Dün resmen kafası maçta değildi.

Son maclari tekrar izledim ve su karara vardim. Necati'nin gidisi, Engin'in cezasi, Terim'in cift forvet oynatmasi, Melo'nun form dusuklugu falan Ujfa'nin sakatlanip Dany'nin ilk onbire girmesi yaninda onemsiz seyler.

Dany Marsilya'dan gelse elestirilmezdi gibi seyler soylenmisti. Bence Dany'nin ismi Ismail, Huseyin falan olsa Emre'den cok elestiriliyordu simdi. Yaptigi sacmaliklar Cris'in golgesinde kalmis ilk donem.

Şu ayağında top tutma hastalığı olmasa herşey çok daha güzel olacak.Kimi zamanda yer tutma hataları mevcut.Zaten bu adam mental açıdan iyi olsa bizde olması imkansız.Birebir markaj özellikleri dünya çapında çünkü.Şunuda kimse unutmasın Dany li savunmamızla cl de tur atladık.Manu maçlarında bu adam tek başına ayakta durdu.Adam harcamak çok basittir.Gitsin diyenler neyin kafasında çok merak ediyorum.

Arada kötü oynamaya hakkı var bu adamın..

Defans oyuncularımız kanat oyuncularımızdan daha çok çalım atmayı seviyor.Semih ve Dany'nin attığı çalımlar Emre ve Hamit'in attığı çalımlardan fazladır maç içerisinide:oBurada kanat oyuncularımızın yetersizliğinden bahsediyorum.

aynen öyle. çalım atmayı bilmiyor diğerleri

Ulan adam 10 Mac Super tek hata yapmaden oyunar kimse gelip birsey demiyor neymiş bir RİSKLİ hareket yapıyor diye adam yerle bir ediyorsunuz ulan pıque terry bile ne hatalar rsıklı hatalar yapıyor bazen tabi onlar antepten gelmedi bence dany takımdaki en saglam en güçlü en güvenilir adam yarım sezondur bi büyük takımda oyunuyor Yeterki guvenılsın ve devamlı oyunatılsın bir iki yıl içinde avrupanın sayılı defans oyuncularden biri olur ufak tefak hatalarını pozısıyon almalarını duzeltır

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Vazgeçilmez oyuncumuz!

Emre Çolak'ın yaptığı hatalardan daha fazla hata edip gol yedirmediğine eminim. Burada Emre Çolak'ı suçlamak için ismini vermedim bunu da belirteyim. Ama bu kişi defans oyuncusu ve takımın tümü kötü haldeyken illa ki Dany yeni geldiği takıma uygun olmayabilir, elbette alışma süreci yaşıyor olabilir. Ama Dany takımımıza alıştığında, formu yükselmiş futbolcuların olduğu bir takım olduğumuzda, burada eleştirel yaklaşımların hepsini bir çırpıda sildirebilecek bir potansiyle sahip. Ve bu potansiyelini umuyorum ki en kısa zamanda ulaşır.

Dany yaninda Popescu, Rio Ferdinand gibi biri olsa taraftarin sevgilisi olabilir. Gerci puan kaybettigimiz maclarda rolu olasina ragmen hala oyle.

Bizim savunma cakma sol bek Riera, kaliteli ama tecrubesiz Semih, Sabri, ruhsuz Hakan Balta gibi oyunculardan olusuyor. Bu oyuncalara liderlik edecek birisi lazim ve bu oyuncu kesinlikle Dany degil.

Su an takim defansin sol tarafi kaymis, deprem sonrasi temeli yamulmus evler gibi. Bizim zayif noktamizi arayan antrenorler direk oraya odaklanirlar.

Dany cengaver, atletik vs. de bizim Riera, Sabri, Semih, Hakan gibi oyunculardan savunmayi kurunca onlara liderlik bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Dany liderligi birak cikmadigi kafa topuna arkasindaki oyuncu kafa vurup gol atinca cevresindekileri suclayan bir karaktere sahip. Bu mu yani bizim vazgecilmez yabanci oyuncumuz su kadroda.

Semih le beraber tam anlaşıyorlar diyemeyiz ama oynadıkça daha iyi olacaklar.

ligde Dany 16 macta 2 sari kart

Semih 13 macta 2 sari kart gormus , bu acidan iyiler yerlerine fazla alternatif olmadigi dusunulurse

Bu adamı görünce her hızlı kişinin defans olabilecegi aklıma geliyor..Pozisyon bilgisi 0 bile degıl bu arkadasın, ve kesınlıkle acılan ortalarda yanına ve arkadasına bakmıyor bunu TT Arenadaki maçlarda rahatlıkla görebiliyorsun adam sahada King, kimseyi sallamıyor, yeri geliyor defansda çalım atmaya kalkıp atak başlatmak istiyor(bknz: Bursa Macı) ve bu adamın beyninle oynamadıgını Cluj macında anlamıstım..bütün defans oyuncuları buna rakıpde dahil yanındakine pas atarken havadan oynarken bu arkadas ısrarla yerden sekerek top atmaya kalkısıp 4-5 defa rakıbı pozısyona sokmustu...Her topu ayagına aldıgında trıbunlerden vur vur seslerı gelmesıne ragmen sallamıyordu..:)

Allah aşkına hangınız top bunun ayagındayken kendınızı guvende hıssedıyorsunuz?? o kadar dengesiz adam ki bir maç çıkıp macın en ıyısı olabılır ama dıger macda cıkıp rakıbe bol bol asist yapabılır..

En çokda Semihe üzülüyorum, bu pozisyon bilgisi zayıf olan arkadas yuzunden salakca goller yıyoruz ve semihde kötü gibi gözüküyor.Aksine Semihin yanında Urfalı olsa saçma sapan gollerde yemezdik..

Haklisin ama Servette olusan tedirginlik bu adam oynarkene olmuyor bende..

Lucas Neill bu zamanda olsaydı takımda iyi uyum sağlardı Semih le birlikte.

Neill ilk geldiği zaman popescu gibi tekniği vardı adamın.Ama takım çok kötüydü.Neill şu zamanda olsa efsane olurdu bence :)

Geri
Üst Alt