Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.801
- 2.599
- 1.618
Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu
cok fazla riski seviyor birgün yakacak bizi bakalim ne zaman...
cok fazla riski seviyor birgün yakacak bizi bakalim ne zaman...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defans oyuncularımız kanat oyuncularımızdan daha çok çalım atmayı seviyor.Semih ve Dany'nin attığı çalımlar Emre ve Hamit'in attığı çalımlardan fazladır maç içerisinideBurada kanat oyuncularımızın yetersizliğinden bahsediyorum.
Bu adamı görünce her hızlı kişinin defans olabilecegi aklıma geliyor..Pozisyon bilgisi 0 bile degıl bu arkadasın, ve kesınlıkle acılan ortalarda yanına ve arkadasına bakmıyor bunu TT Arenadaki maçlarda rahatlıkla görebiliyorsun adam sahada King, kimseyi sallamıyor, yeri geliyor defansda çalım atmaya kalkıp atak başlatmak istiyor(bknz: Bursa Macı) ve bu adamın beyninle oynamadıgını Cluj macında anlamıstım..bütün defans oyuncuları buna rakıpde dahil yanındakine pas atarken havadan oynarken bu arkadas ısrarla yerden sekerek top atmaya kalkısıp 4-5 defa rakıbı pozısyona sokmustu...Her topu ayagına aldıgında trıbunlerden vur vur seslerı gelmesıne ragmen sallamıyordu..![]()
Allah aşkına hangınız top bunun ayagındayken kendınızı guvende hıssedıyorsunuz?? o kadar dengesiz adam ki bir maç çıkıp macın en ıyısı olabılır ama dıger macda cıkıp rakıbe bol bol asist yapabılır..
En çokda Semihe üzülüyorum, bu pozisyon bilgisi zayıf olan arkadas yuzunden salakca goller yıyoruz ve semihde kötü gibi gözüküyor.Aksine Semihin yanında Urfalı olsa saçma sapan gollerde yemezdik..